Metalica The Unforgiven nasıl çalınır?

Remous

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşlar kaç zamandır Metalica Unforgiven şarkısını çalmaya çalışıyorum. Klasik gitarla da çalınıyormuş. Gördüm gayet de güzel oluyor:) Ancak bunun arpeji ne acaba? Başlangıç solosunu çalıyorum ama bana arpej hali lazım. Mesela şu videodaki adam güzel yapıyor. Neyse arpeji söyleyebilir misiniz? Ben kulaktan çıkaramadım biraz yeniyim açıkçası. :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cidden adam iyi çalıyor ama arpeji çıkaramadım. Zaten sürekli değişiyor. :D

Acaba videoyu indireyim de kalite arttırma ve büyütme ayarlarını mı yapayım? Birazda yavaşa çekersem mis. :)

Arkadaşlar sanırım buldum. Bir video var orada adam çalmış açıklamadaki linkte de tab vermiş. İşte video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tab da var. :)

Dropbox - Play It Easy (tab) - Metallica - Unforgiven.pdf

Hallettim sanırım. Özellikle klasik kullananlar bakıp çalabilir. Güzel şarkı. :)

Cidden adam iyi çalıyor ama arpeji çıkaramadım. Zaten sürekli değişiyor. :D

Acaba videoyu indireyim de kalite arttırma ve büyütme ayarlarını mı yapayım? Birazda yavaşa çekersem mis. :)

Arkadaşlar sanırım buldum. Bir video var orada adam çalmış açıklamadaki linkte de tab vermiş. İşte video.

Tab da var. :)

Dropbox - Play It Easy (tab) - Metallica - Unforgiven.pdf

Hallettim sanırım. Özellikle klasik kullananlar bakıp çalabilir. Güzel şarkı. :)

Bu adam diğerinden daha iyi çalıyor zaten.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı