Metallica vs Megadeth

• Konuyu başlatan ezCAT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 1.110
Hocam trash deyince benim aklıma kill em all ya da ride the lightning gelir.
And justice for all zirve örneği bu türün. Dediğin iki albümü katlar kanımca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@Berk Count Trash 80 ile 90 yılına kadar çok kısıtlı dönemde zirveyi yaşamış bir müzik türü.
10 yıl haricinde neden özgün işler dinleyememiş olduğumuzu, ya da bu büyük gruplaın tekrar o işlerin yanına yaklaşamamış olmasına hayret ediyorum...

Çok güzel soundlar var ama misal Megadeth in son albümü. Oldukça enerjik dinamik, ticari amaç gütmeyen, bir çokları için, grubun kaotik döneme yakın, özüne döndüğünü düşündürecek kadar kaliteli. Ama defalarca dinledim aklımda kalan hiç bir şey olmadı. Hiç bir şarkı, kapattıktan sonra kafamda tekrar etmedi ya da tekrar dinleme dinleme isteği uyandırmadı bende. Countdown albümü milat benim için de. Sonrasında kıpırdanmaya çalıştılarsa da olmadı bir türlü. Belki World Needs a hero albümü...

Black albümü sonrası Metallica hakkında konuşulacak bir şey kaldığını ise düşünmüyorum. Ticarete çoktan döndürdüler işi. Arada bir albüm yapmaları; çark dönsün, burada oldukları hatırlansın, konserlerle cukkayı doldurmaya devam etsinler diye sadece.

Metallica'dır benim için. Ancak Megadeth grubunu da çok severim.

🤘🤘🤘

İkisi çok kailteli işler yapmış başarılı gruplar ama ben Megadeth'i daha çok severim. Bunun başlıca sebebleri yazdıkları riff kailteleri soloları müzkalitesi kesinlikle mettalicadan çok yüksek bir grup. Bir de kariyer olarak bakarsak davein böyle bir gruptan atıldıktan sonra tekrardan toparlanıp bir grup kurup böyle albümler yapması hiç kolay bir iş değil herkes yapamaz bunu en büyük eksiği vokal kısmı dave zaten çok uzun zaman vokal aramış en son kendi yapmak zorunda kaldığı için kendisi yapmıştır mettalicanın da yeri bir ayrıdır dünyaya metal müziği duyuran en büyük gruplardan biridir ama bunun da en büyük sebebi Black albü müdür yani o albümde de eski mettalica soundu yok ben gene güzel bir albüm olduğunu düşünüyorum ama kirk hammettin sololarının kalitesinin giderek düştüğü ve wahlaştığı için hoşuma gitmiyor ama James Hetfield vokali diye de bir gerçek var inanılmaz bir vokal. Sonuç olarak ikisi de adam gibi adamdır ben bunlarla geldim bunlarla giderim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı