MetaMask ve Polygon kullanmayın

ile örtüşen bir konuyu da paylaşmak
Yahu bu kadarı da pes! Gidip R10'daki konuyu çalıp kendi başına gelmiş gibi anlatmak nedir ya, hayal dünyasında yaşamayı bırakın artık.

Konunun başını iyi okuduğunuza emin misiniz ?

"Sabah açtığım konu ile örtüşen bir konuyu da paylaşmak istedim.""

yazdığm olay benim başıma gelmedi. Fakat dün gece benim Metamask hesabımı da boşalttılar 70 dolar vardı bende :)

Konunun başını iyi okuduğunuza emin misiniz ?

"Sabah açtığım konu ile örtüşen bir konuyu da paylaşmak istedim.""

yazdığm olay benim başıma gelmedi. Fakat dün gece benim Metamask hesabımı da boşalttılar 70 dolar vardı bende :)
Bir dahaki sefere alıntı yazıp alıntı yaptığın yerin linkini de bırakırsın, içerik hırsızlığıdır şu an yaptığın. Ayrıca Türkçe bilmiyor musun? Kelimelerin birden fazla manası vardır...

Bir dahaki sefere alıntı yazıp alıntı yaptığın yerin linkini de bırakırsın, içerik hırsızlığıdır şu an yaptığın. Ayrıca Türkçe bilmiyor musun? Kelimelerin birden fazla manası vardır...

Hocam konu sahibinin ilk cümleleri içeriğin alıntı olduğunu belirtiyor. Ben de ilk başta sizin gibi düşünüp hoş karşılamadım ancak sıkıntılı bir durum olmadığını fark ettim.

Hocam konu sahibinin ilk cümleleri içeriğin alıntı olduğunu belirtiyor. Ben de ilk başta sizin gibi düşünüp hoş karşılamadım ancak sıkıntılı bir durum olmadığını fark ettim.

Memlekette sazan çok iyi okumadan atlıyorlar. İki yerde yazmışım bir arkadaşın başından geçmiş diye dolandırılmayın diye benim de başıma geldi yazmışım insanları uyarmaya çalışıyorum biz bedel ödeyerek tecrübe kazandık bu tecrübeyi sizin de başınıza gelmesin diyorum. Ama nafile adamların derdine bak.
Gerçi o kadar bakanlıklar artık insanlara SMS atıyor uyarıyor kendini savcı hakim asker polis olarak tanıtanlara güvenmeyin diye yine dolandırılan oluyor ne deyim biz kendimizi ne kadar yırtarsak yırtalım yine insanlar dolandırılacak...
Hiç cevap bile vermem bu tiplere mutluluğun sırrını biliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı