Metasploit Windows 7'ye nasıl indirilir?

• Konuyu başlatan eym9
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.188

eym9

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Metasploit indirmek istiyorum ama Github'dan da indirmeyi bilmiyorum Metasploid'in sağladığı başka bir yöntem var mıdır, yoksa Github'dan nasıl indiririm (Uygulama olarak) ?
Ve bana uygulamanın boyutunu söylerseniz sevinirim 3GB ye kadar çıkabilir.

Linux sistemler en az 1GB RAM istiyor, siz Windows 7 kullanarak zaten mümkün olduğunca az RAM harcıyorsunuz. Kurup kullanabilirisiniz.
Antivirüsler Kali'nin ISO dosyasına bile ötebiliyor. Sonuç olarak kullanmak istediğiniz program içinde virüs barındırıyor olmasından kaynaklı bu.
Metasploitin kullanım amacı virüs, trojan herneyse makineye iletip ya da açıklarını kullanıp onu karşıda çalıştırmak ve ele geçirme üzerine dayalı zaten.
Programı kullanmak istediğiniz süre boyunca güvenliği unutun.
Pekala bunu dediğiniz gibi sanal makinede yaparsam güvenli olur mu ?
Peki Kali'nin İSO dosyasının içinde virüs var belki ama bu bilgisayarıma
sorun oluşturur mu ?
Kali tam virüslük programlara göre yani Windows uyumlu bir açık bulma
programı çok zor peki ben bu Metasploit benim bilgisayarıma virüslere
tıklamadığım sürece zarar verir mi ? Çünkü onları gönderecek olan kişi
benim.
İçinde virüs barındırmayan bir buna benzer program önerebilir misiniz
yoksa 2GB RAM vererek sanal bilgisayarda mı çalışıyım.
Zararlı bir yazılımın güvenlisini nasıl bulacaksınız :) Garip insanlar. Bu işleri bilmediğin açık güvenliğe dair bilgin olmadığı için de ne yaptığını bilmiyorsun. Boşuna bulaşma sana bulaşırlar yoksa :D
Kim dedi size güvenlik hakkında bilgim olmadığını bunu yapmak size sormak için onlarca siteden onlarca makale okudum, youtube'den ise onlarca video izledim.

Sanal makine ile virüs yaymaz ama 2GB ile gider mi kalı belki 1GB hangisi ile gider
Sanal makine internetinizi fiziksel makinenizden ayırdığınız sürece çok sorun yaşamazsınız. Ancak sonuç olarak ikisi de modem üzerinden çıkacağı için internete, risk her zaman var.

Kim dedi size güvenlik hakkında bilgim olmadığını bunu yapmak size sormak için onlarca siteden onlarca makale okudum, youtube'den ise onlarca video izledim.
Video izleyerek, makale okuyarak bu bilgiler bulunmaz. Öğrenmek gerekir, temelleri vs. siz daha öğrenmeden zararlılara bulaşıyorsunuz.

Metasploit Framework Windows'ta da çalışabilir. Virüs içerikli değildir. Backdoor komutları çalıştırdığı için bazı AUX modülleri bu sebeple virüs görünürler.
Yine de kullanım kolaylığı ve stabilizasyon açısından Kali kullanın RAM açısından sorun yaşamazsınız.
Metasploit antrenmanları içinde Metasploitable2 işletim sistemini kurmanızı tavsiye ederim. İçerisinde web uygulama zaafiyetleride var. Yeni başlıyorsanız sizlere exploit, session, AUX, payload, encoder gibi terimlerde bolca bilgi edinmenize ve antrenman yapmanıza yarayacaktır.

Yani bilgisayarımı sanal makine ile 1.5 GB RAM ile sorun yaşamam (Kalı Linux) İSO dosyası önerebilir misiniz Kalı kurulumu ne kadar sürer en önemlisi Kalı'yı bilgisayardan ayırırsam bilgisayarım güvenli olur mu ?

Yani bilgisayarımı sanal makine ile 1.5 GB RAM ile sorun yaşamam (Kalı Linux) İSO dosyası önerebilir misiniz Kalı kurulumu ne kadar sürer en önemlisi Kalı'yı bilgisayardan ayırırsam bilgisayarım güvenli olur mu ?
2020.4 en güncel sürümdür tavsiye ederim.
Güvenli olur demem yanlış olur. Güvenlik birçok etkenle sağlanır , işletim sistemi bunun sadece bir adımıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı