METE VERSE II sistem alınır mı?

dkiranel

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem arıyorum. Çok oyun oynayan birisi değilim arada Photoshop ve FL Studio (müzik programı) kulllanıyorum. Sistem yükselten biri değilim bu yüzden almışken güncel bir sistem olmasını istiyorum. Bu hazır sistemi almayı düşünüyorum sizin görüşleriniz nelerdir? Ekstra hava soğutucu takmak istiyorum hangisini takmalıyım, SSD konusunda 500GB yeterli. Daha iyi bir fiyata eş değer bir sistem varsa önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem arıyorum. Çok oyun oynayan birisi değilim arada Photoshop ve FL Studio (müzik programı) kulllanıyorum. Sistem yükselten biri değilim bu yüzden almışken güncel bir sistem olmasını istiyorum. Bu hazır sistemi almayı düşünüyorum sizin görüşleriniz nelerdir? Ekstra hava soğutucu takmak istiyorum hangisini takmalıyım, SSD konusunda 500GB yeterli. Daha iyi bir fiyata eş değer bir sistem varsa önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hocam SSD 500 almayın 1 TB alın yeterli gibi geliyor ama yetmiyor.

Hocam SSD 500 almayın 1 TB alın yeterli gibi geliyor ama yetmiyor.
2 tane sata hdd bulunduğundan dolayı oyunları, programları hep oraya yüklüyorum o yüzden 500gb dolduracağımı düşünmüyorum hocam
Kasa gayet iyi. Soğutucu olarak da attığımı alabilirsiniz.

Teşekkür ediyorum. Ayrıca belirtmek isterim benim kasam masanın altında duruyor ısınma sorunu oluşmaz değil mi?

2 tane sata hdd bulunduğundan dolayı oyunları, programları hep oraya yüklüyorum o yüzden 500gb dolduracağımı düşünmüyorum hocam

Teşekkür ediyorum. Ayrıca belirtmek isterim benim kasam masanın altında duruyor ısınma sorunu oluşmaz değil mi?
Oluşmaz merak etmeyin. SATA HDD'ye ise fazla güvenmeyin derim örneğin güncel oyunların neredeyse hepsi SSD'yi şart koşuyor yoksa dokular yüklenmiyor, ses aksıyor vb.

Oluşmaz merak etmeyin. SATA HDD'ye ise fazla güvenmeyin derim örneğin güncel oyunların neredeyse hepsi SSD'yi şart koşuyor yoksa dokular yüklenmiyor, ses aksıyor vb.
Evet 4-5 oyuna doluyor.
Anladım hocam. Düşüneyim ona göre karar vereyim o zaman.

Kasa gayet iyi. Soğutucu olarak da attığımı alabilirsiniz.

Merhaba hocam, önümüzdeki hafta sistemi almayı düşünüyorum ancak bu soğutucu kalmamış bilmiyorum tekrar gelir mi ama onun yerine
Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili - Gaming.Gen.TR bu ürünü alsam olur mu? Sanırsam sadece 1 boru daha fazla eklenmiş hali.

Birde sistemin aynı bileşenlerden oluşan 500 lira daha ucuzunu buldum. Buna samsung 980 pro 1tb + soğutucu ile özelleştirmeyi düşünüyorum. ENIS-4060Ti / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar (ASUS ROG Bardak Hediyeli!) - Gaming.Gen.TR

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı