Metin 2 +9 Triton mu +9 Zehir mi?

  • Konuyu başlatan Bruz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 10B
Zehir ortalama kaç dostum ?
 
Triton tabi ki. Bedensel oynayacaksan eğer iyi ortlu yarılı güçlü zehir iş yapar ama onun dışında triton kesinlikle. WS lik olarak sormuşsun gibi cevapladım farmlık zehir kullanılır zaten.
 
Kasılmalık tabii ki Zehir tercih edin.
Bedenselseniz WS üzerinde de tercih edilebilir ama beceri hasarının - olması yüzünden skiller çok az hasar verecektir ama düz vuruşlarla açık kapatılabilir diye düşünüyorum. Full saldırı hızı bedensel oynayanlardandım da :D
 
Kasılmalık tabii ki zehir tercih edin.
Bedenselseniz WS üzerinde de tercih edilebilir ama beceri hasarının - olması yüzünden skiller çok az hasar verecektir ama düz vuruşlarla açık kapatılabilir diye düşünüyorum. Full saldırı hızı bedensel oynayanlardandım da :D.

Zehirde 2 adet yarı var vsde +15ort varmış gibi düşünün. Hasarıda zehirden fazla wsde +50 ort bile tritonun yerini tutamaz.
 
Zehirde 2 adet yarı var vsde +15ort varmış gibi düşünün. Hasarıda zehirden fazla wsde +50 ort bile tritonun yerini tutamaz.
Tutar. 5-6k düz vuruştan bahsediyoruz sadece skillerin az vuruyor onları da yere düşmemek için kullanırsan yok edersin herkesi. Senin hesabına göre 50 ort yarılı zehirde 5 tane yarı var o zaman :D Ayrıca bedenselin skilleri zaten az hasar vuruyor düz vuruşlar önemli.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı