Metin 2 hala oynanır mı?

Muwusty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun Mobile gelmiş ben yeni gördüm. 1 haftadır oynuyorum eskiler geldi aklıma ve biraz gaza gelmiş olabilirim. Gidip indirsem en baştan kasılsam hala sarar mı? Oyunda son durum ne bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
TR oynanmaz, PvP hiç oynanmaz. Yeni açılan çok PvP denedim ancak hiçbiri uzun ömürlü olmuyor, ilk 1-2 hafta sarıyor sonrasında sunucu kapanmaya doğru gidiyor. Uzun ömürlü sunucu olsa belki oynanabilir ancak öyle bir sunucu bulmak zor, herkes yeni açılan sunuculara yapışıp 1-2 hafta farm yapıp nakite çevirip başka sunucuya geçme derdinde.

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Won veya ep alıp başlamayı düşünüyorum. Kafamdaki server Marmara. Sizce başlanır mı? PvP'ler uzun ömürlü olmuyor o yüzden önermezseniz sevinirim.

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Won veya ep alıp başlamayı düşünüyorum. Kafamdaki server Marmara. Sizce başlanır mı? PvP'ler uzun ömürlü olmuyor o yüzden önermezseniz sevinirim.

En son geçen sene TR oynamıştım, 30'a kadar kastım ama hem Online azdı hem de nedense sarmadı beni eskisi kadar. Başlanır başlanmasına da Won veya EP almaya gerek olduğunu düşünmüyorum, eskileri yad etmek açısından girip birkaç hafta oynanılabilir belki. Yine de deneyin, sararsa EP çekip keyfinize bakın. PvP'ler de söylediğiniz gibi zaten taş çatlasın 2-3 ay sürüyor.

En son geçen sene TR oynamıştım, 30'a kadar kastım ama hem Online azdı hem de nedense sarmadı beni eskisi kadar. Başlanır başlanmasına da won veya ep almaya gerek olduğunu düşünmüyorum, eskileri yad etmek açısından girip birkaç hafta oynanılabilir belki. Yine de deneyin, sararsa ep çekip keyfinize bakın. PvP'ler de söylediğiniz gibi zaten taş çatlasın 2-3 ay sürüyor.

Sağ olun. Server öneriniz var mı? Ben Marmara'ya girdim biraz canlı geldi server.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı