Metin 2 kasıyor

O sistem gereksinimleri kaç yıldan kalma acaba haberiniz var mı? Oyuna o kadar güncelleme geldi tabiki de sistem gereksinimleri biraz daha yükselecek.
 
Yeni bir işlemci alabilirsin ama yeni bir sistem toplaman daha iyi olur. Sistem de değil anakart, işlemci ve ekran kartı gerekirse de güç kaynağı. Yetmezse biraz RAM alırsın geri kalan eski parçaları kullanırsın.
 
Kardeşim zaten 2. el alıcak 775 pin 0 işlemcimi var piyasada p4 3.00 5 tl lik bir işlemci dir.

Evet işte 2. el alınabilir lakin 2. el ürün tavsiye etmem özellikle de işlemci çünkü 2. el bileşenlere güvenemiyorum. Eğer durumu varsa o sisteme anakart, ram ve işlemci alarak güncelleyebilir kalan parçaları da zamanla alır. Ben eski sistemime öyle yaptım şuan ekran kartı, güç kaynağı ve kasa almak için bekliyorum. Tabi arkadaşın bütçesi yoksa o zaman dediğin gibi 2. el ucuza geçici olarak LGA775 bir işlemci alabilir. Fakat şimdikinden ne kadar tatmin eder orası bilinmez. Az para harcamış olsa da boşa harcamış olur zannımca.
 
Arkadaşlar, Pentium4 ile Core2Duo E serisi işlemcileri karşılaştırmışsınız. Güldürmeyin beni :D P4 çıkalı 13 seneyi geçti. Bırakın kassın. Tek çaren işlemci değiştirmek. İyi günler.
 
Peki sağolun format atıcam. Windows 8 geçicem. Bu arada masaüstünde bu Windows kopyası orjinal degil yazıyor. Bunlarda olmazsa yeni sistem alıcam.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı