Metin 2 oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

brkmrs01

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Metin2'ye giriyorum 1,2 saat oynuyorum sonra oyundan atıyor kapanıyor tekrar girdiğimde de server'a bağlanırken hata mı öyle bir şey diyor. Ege CH2 serverında oynuyorum nasıl düzeltcem bunu. Bugün de oyunu oynarken bir anda Opera açıldı. Opera ile ilgili bir şey de olabilir bir kere daha olmuştu sanırım ama hatırlamıyorum. Cidden sinir etmeye başladı bu oyun beni sanırım arada da küçük küçük FPS düşmesi yiyorum. Artık bağırcam yemin ediyorum bugün Steam'de de bir şey vardı açıyorum 10 15 saniye duruyor kapanıyordu yönetici olarak çalıştırdım oldu. Cidden bugün bilgisayarıma çok sinirliyim inşallah genel bir sorundur.

Ne güzel işte bilgisayar sana yardımcı oluyor kalk başımda o kadar durma diye, şaka bir yana umarım çözebilirsin sinir bozcu bir durum. Bilgisayarını sorunsuz çalışan hali ile şu andaki hali arasında 1 veya daha fazla program yüklediysen kaldırmayı dene önemli değillerse tabii.

Ne güzel işte bilgisayar sana yardımcı oluyor kalk başımda o kadar durma diye, şaka bir yana umarım çözebilirsin sinir bozcu bir durum. Bilgisayarını sorunsuz çalışan hali ile şu andaki hali arasında 1 veya daha fazla program yüklediysen kaldırmayı dene önemli değillerse tabii.

Serverlardan olabileceğini düşünüyorum ben attıktan sonra oyuna girilmiyor çünkü server hata veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı