Metin 2 TR arkadaşlar sunucusunda oynayan var mı?

Hocam biliyorum ama işte umut, bir şans işte. PVP den nefret ediyorum. Ne anlamı var ortalıkta 130 seviye gezmenin?
Ama bütün PVPler aynı değil bazıları emek serveri her şey elinin altında falan değil. Onlara bakarsan tat alabilirsin. Elbette herkesin 130 lvl olduğu herkesin üzerinde kraliyet olduğu skillerin P olduğu PVP'ler güzel değil.

Yaklaşık 7-8 yıl boyunca TR oynadım (2007'de başladım). Adaletsizliği mi dersin, hileciler mi dersin, Bob'cular mı dersin, hepsinden fazlasıyla var maalesef... Hilecilere her şekilde tolerans gösteriyorlar. Son zamanlarda (hatta son 5 yılda) durduk yere ban atmalar da olmaya başladı yani hiçbir yerde en ufak hakaret veya küfür etmesen, hile kullanmasan bile pat diye ban yiyebiliyorsun. GM ekibi de çok sıkıntılıydı zaten hatta içlerinden bir tanesi dolandırıcı bile çıkmıştı hatırladığım kadarıyla. Daha sonra toplu istifa ettiler. Yeni yönetim ekibi geldi ama durum hala aynı. Yani hocam artık TR oynanmaz, oynayanlar da Bob ile Won kasıp para ile satanlar zaten. Oyunu zevkle oynayan birini bulmak pek mümkün değil artık. Ben TR zorluğunda pvp serverlara uğruyorum şu sıralar ama ona da az girebiliyorum artık pek vaktim olmadığından.

@EskoriX Sonunda ya. Sonunda düzgün birisi. Tamam hocam, yarın o sunucuya geçip bir savaşçı açıp kasarım 10-15 seviyeye kadar, devamını beraber kasarız. Nasıl fikir?
Güzel, rahat ve iyi bir şekilde oynarız. Yakın zamanda lonca da kuracağım, genelde de pazarlarım açık oluyor müsait olduğum zaman oynayabiliriz. Siz nickinizi buraya bırakın ekleyeceğim sizi.

Güzel, rahat ve iyi bir şekilde oynarız. Yakın zamanda lonca da kuracağım, genelde de pazarlarım açık oluyor müsait olduğum zaman oynayabiliriz. Siz nickinizi buraya bırakın ekleyeceğim sizi.
Hocam daha EvdeKal sunucusunda hesap açmadım ama alınmazsa adım, hellhunter nick ile bugün hesap açarım.
Hangi bayraktasınız hocam? Ona göre hesap açacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı