Metin 2'ye başlanır mı?

Başlamanızı önermem.

Sisteminiz tam olarak ne kadar düşük? Binlerce düşük sistem gereksinimlerine sahip oyun var. İllaki hoşunuza giden bir yapım bulursunuz, sıkıntı değil.
 
Gayet de oynanır. Oynayacak hiçbir oyun kalmadıysa artık ve inanılmaz sıkılıyorsanız mis gibi de tercih edilir. 2004 yapımı bir oyundan nasıl grafikler bekleniyor da mide bulanıyor hiç anlamadım? Bir şekilde oynayacaksanız TR değil de bir PvP servere başlayın.
 
Metin2'de optimizasyon sorunu yok çünkü optimizasyonluk bir şey yok. Mesaj yazanların çoğu zamanında oynamamış kişiler.

2021 yılında oynamanın hiçbir mantığı yok. 2006 yılında gayet güzel oyundu.

Aradığınız oyun tarzına göre bir sürü oyun vardır piyasada. Ne tarz bir şey arıyorsunuz?
 
Selam tüm yorumlarınız için teşekkürler internetten metin 2‘yi araştırdım ve çok kötü olduğunu anladım daha fazla oyun önerisinde bulunursanız sevinirim

Daha çok GTA gibi oyunları tavsiye ederseniz sevinirim.
 
Ben 15 dakika dayanamadım. Mide bulandırıcı amaçsız bir oyun bence. Bence başlanmaz. Eski CoD oyunlarına bakabilirsin.

Metin2'ye laf edip CoD önermesi xd.
Zevkin değilmiş demek ki. MMORPG oyununa karşı FPS oyunu öneriyorsun :D

Daha önce Metin2 oynamayan o zevki o hazzı anlayamaz şu an PvP server oynanır ama resmi server oynanmaz aeldra diye bir PvP server var 10 k Online var tavsiye ederim.

Resmi server oynanır ama yeni sunucularda oynanır diğer 10 yıllık sunucular Marmara tarzı orada ezerler yeni oyuncuları gelişemezsin. O yüzden tubul kehribar gibi sunucularda oynanmalı ama mantığı öğrenmek için ilk olarak level kılıçlı sunucularda oynanmalı.

Arkadaşlar bilgisayarda pek oyunum kalmadı Metin2 başlamak istiyorum sizce başlanır mı yoksa başka bir oyun önerir misiniz?

Not: Sistemim bayağı bir düşük bu yüzden oyun önerecek iseniz düşük sistemli oyunları önerin (GTA serisi dışında)

Başlarsan bırakamazsın ve eğer boş zamanın varsa çok eğlenebileceğin bir oyun. Eğer para kazanmak istiyorum diyorsan 1 won 6 lira falan.
 
Arkadaşlar bilgisayarda pek oyunum kalmadı Metin2 başlamak istiyorum sizce başlanır mı yoksa başka bir oyun önerir misiniz?

Not: Sistemim bayağı bir düşük bu yüzden oyun önerecek iseniz düşük sistemli oyunları önerin (GTA serisi dışında)
Baya düşük sistem dostu, dinin karanlık yanlarını içinde barındıran zor rogue-like The Binding Of Isaac oynayabilirsiniz, DLCleri biraz pahalı ama almanızı öneririm değiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı