Danzo
Hectopat
Arkadaşlar metin tabanlı Online bir oyun oynuyorum. Oyunda bir köyünüz var. Bu köyü her oyunda olduğu gibi geliştiriyorsunuz. Oyun metin tabanlı görsel hiçbir şey yok, yani animasyonlu bir şeyler yok. Seveceğinizi düşündüğüm için buraya yazıyorum. Oyun daha betada. Buraya oyunla alakalı birkaç görsel bırakacağım. Gelmek isteyenler olursa Server 1'deyim. Konumum kuzey doğu. Gelirseniz her türlü kaynak yardımını yaparım. Oyunda 4 adet çağ var. Her çağ geliştirmesinde yeni araştırmalar yapabiliyorsunuz. Oyunda 4 adet ırk var. Bu ırklar Mısır, Hun, Roma ve Çin.
Her ırkın kendine göre özellikleri var. Benim tavsiyem ilk başlarda Mısırı seçmeniz çünkü %20 üretim bonusu veriyor. Bu da başlangıçta gelişmek açısından çok yararlı oluyor. Gelmek isteyen olursa beklerim. Oyunun adı AEA Online. Türk yapımı bir oyun. Oyundan birkaç görseli buraya bırakıyorum. Gelmek isteyen olursa benimle iletişime geçebilir. Her türlü yardımı yapabilirim.
Her ırkın kendine göre özellikleri var. Benim tavsiyem ilk başlarda Mısırı seçmeniz çünkü %20 üretim bonusu veriyor. Bu da başlangıçta gelişmek açısından çok yararlı oluyor. Gelmek isteyen olursa beklerim. Oyunun adı AEA Online. Türk yapımı bir oyun. Oyundan birkaç görseli buraya bırakıyorum. Gelmek isteyen olursa benimle iletişime geçebilir. Her türlü yardımı yapabilirim.