Plastik olması önemli birşey değil.Tam W75 alacakken bir arkadaş plastik oldugu nedeniyle aklımı karıştırdı.
Hot swap olmadığı için bozulunca çöpe gider dediler birdePlastik olması önemli birşey değil.
Üretici wraith'in kendisi o yüzden bozulursa tamir konusunda hiçbir sıkıntın olmaz. Hotswap değil evet malesef ama kullandıkları malzeme üst düzey. İlla plastik veya hotswap olmasına gerek olmuyor zaten.Hot swap olmadığı için bozulunca çöpe gider dediler birde
Üretici Wraith'in kendisi o yüzden bozulursa tamir konusunda hiçbir sıkıntın olmaz. Hotswap değil evet maalesef ama kullandıkları malzeme üst düzey. İlla plastik veya hotswap olmasına gerek olmuyor zaten.
5000TL klavye de kullandım 3000TL'de. Herkes konuşur. Ona göre metal kasalarda da boya kalkması ve çizilme problemleri var mesela onu kimse konuşmaz. Klavye gördüğüm incelemelerde gayet kaliteli. Wraith'in şuana kadar kendi çıkardıkları hiçbir ürünün dandik olduğunu görmedim.Ben taksitle alacağım için bu klavyeye sıcağım. Yoksa polar65 istiyordum ancak imkanlar bu yönde. Parasını hak ediyor mu sorusunda emin değilim özellikle malzeme kalitesi olarak dandik hissettiriyor diyenler var.
aliminyum kasa bir klavye almanızı öneririm Swarcow Adlı youtube kanalının dc sunucusunda direk kullanan kişileri de bulabilirsiniz. Umarım faydalı olmuştur.Selamlar. Başlıkta da belittiğim üzere iki klavye arasında kaldım. Metin yazma ve oyun oynamak için kullanacağım. Taksitle alacağım için bu siteden alacağım gibi. Belki Santorini de alabilirim.
5000TL klavye de kullandım 3000TL'de. Herkes konuşur. Ona göre metal kasalarda da boya kalkması ve çizilme problemleri var mesela onu kimse konuşmaz. Klavye gördüğüm incelemelerde gayet kaliteli. Wraith'in şu ana kadar kendi çıkardıkları hiçbir ürünün dandik olduğunu görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.