Metin yazmak ve oyun için ATK 75 vs W75

Bütçe
5.500 TL

BrtBlgc

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Başlıkta da belittiğim üzere iki klavye arasında kaldım. Metin yazma ve oyun oynamak için kullanacağım. Taksitle alacağım için bu siteden alacağım gibi. Belki Santorini de alabilirim.

Üretici Wraith'in kendisi o yüzden bozulursa tamir konusunda hiçbir sıkıntın olmaz. Hotswap değil evet maalesef ama kullandıkları malzeme üst düzey. İlla plastik veya hotswap olmasına gerek olmuyor zaten.

Ben taksitle alacağım için bu klavyeye sıcağım. Yoksa polar65 istiyordum ancak imkanlar bu yönde. Parasını hak ediyor mu sorusunda emin değilim özellikle malzeme kalitesi olarak dandik hissettiriyor diyenler var.

Ben taksitle alacağım için bu klavyeye sıcağım. Yoksa polar65 istiyordum ancak imkanlar bu yönde. Parasını hak ediyor mu sorusunda emin değilim özellikle malzeme kalitesi olarak dandik hissettiriyor diyenler var.
5000TL klavye de kullandım 3000TL'de. Herkes konuşur. Ona göre metal kasalarda da boya kalkması ve çizilme problemleri var mesela onu kimse konuşmaz. Klavye gördüğüm incelemelerde gayet kaliteli. Wraith'in şuana kadar kendi çıkardıkları hiçbir ürünün dandik olduğunu görmedim.

Selamlar. Başlıkta da belittiğim üzere iki klavye arasında kaldım. Metin yazma ve oyun oynamak için kullanacağım. Taksitle alacağım için bu siteden alacağım gibi. Belki Santorini de alabilirim.
aliminyum kasa bir klavye almanızı öneririm Swarcow Adlı youtube kanalının dc sunucusunda direk kullanan kişileri de bulabilirsiniz. Umarım faydalı olmuştur.

5000TL klavye de kullandım 3000TL'de. Herkes konuşur. Ona göre metal kasalarda da boya kalkması ve çizilme problemleri var mesela onu kimse konuşmaz. Klavye gördüğüm incelemelerde gayet kaliteli. Wraith'in şu ana kadar kendi çıkardıkları hiçbir ürünün dandik olduğunu görmedim.

W75 dışında taksitli şekilde alınabilecek öneriniz olur muydu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı