Metin yazmak ve oyun için ATK 75 vs W75

Bütçe
5.500 TL

Aliminium bi kasa istiyorsan wooting bakıcaksın ozaman gidip aliminium kasa diye genel klavye kalitesinden ödün vereceksen gereksiz benim görüşüm. Aliminyum kasa kullanan bir tek wooting var onun da klavyeleri zaten 7000TL civarı.

Aliminium bir kasa istiyorsan wooting bakacaksın o zaman gidip aliminium kasa diye genel klavye kalitesinden ödün vereceksen gereksiz benim görüşüm. Alüminyum kasa kullanan bir tek wooting var onun da klavyeleri zaten 7000TL civarı.

F/P olarak en uygunu W75 görünüyor sanırım.

Biraz kararsız insan olduğum ve iade gibi şansım olmadığı için bu kadar detaylı bakıyorum aslında. ATK alırsam alu case için alırım ama W75 daha donanımsal bir ürün.

Ben hem aliminyum hemde Plastik kasa ürün kullandığım için plastik kasa olmasını sorun etmiyorum. İç donanımı daha önemli o bütçede üründe plastik olsa bile genede gayet kaliteli oluyor zaten.

Ben hem alüminyum hem de plastik kasa ürün kullandığım için plastik kasa olmasını sorun etmiyorum. İç donanımı daha önemli o bütçede üründe plastik olsa bile gene de gayet kaliteli oluyor zaten.

Anladığım kadarıyla aradaki fiyat farkına değmez diyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı