C:\Windows\SysWOW64\D3DX9_43.dll
Ardından bilgisayarı yeniden mi başlatmalıyım deneme öncesinde ?D3DX9_43.dll dosyasını SysWOW64'ten silin.
Sonra DirectX'i kurarken bir klasöre çıkartmanızı isteyecek. Masaüstüne yeni bir klasör oluşturun kurarken o klasörü seçin. Sonra DXSETUP olacak basın ve kurulumu gerçekleştirin.
Gerek yok.Ardından bilgisayarı yeniden mi başlatmalıyım deneme öncesinde?
Rica ederiz. İyi oyunlar.Yeniden başlatmadan bir deneyeyim dedim ve çalıştı. Cidden çok teşekkür ettim, inanmazsınız 20 saattir bununla uğraşıyorum. Çok sağ olun tekrar![]()
Kırpma sebebi sanırım hesabın bilgilerinin "görülebileceği" için. Raporlarda hesap bilgileri yer alıyor mu ?Raporun tam değil. OneDrive kaynaklı olabilir, DLL kaynaklı olabilir. Raporu kafana göre kırpma. Tam al, o işi bize bırak.
Sebep sadece hatalıları göstermekti. Sunucu henüz aktif değil. Sorunum çözüldü çok teşekkürler tekrardan; iyi forumlar.Kırpma sebebi sanırım hesabın bilgilerinin "görülebileceği" için. Raporlarda hesap bilgileri yer alıyor mu ?
AlmıyorKırpma sebebi sanırım hesabın bilgilerinin "görülebileceği" için. Raporlarda hesap bilgileri yer alıyor mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.