UmuT_35 Kilopat Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 752 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #11 Metin 2 zamanında titan quest vardı. İstediğin şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ona bakabilirsin
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #12 UmuT_35 dedi: Metin 2 zamanında titan quest vardı. İstediğin şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ona bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Bu oyunun bakış açısı farklı ismini bilmiyorum ama 3. şahıs değil o yüzden beni sarmaz.
UmuT_35 dedi: Metin 2 zamanında titan quest vardı. İstediğin şeyler vardı yanlış hatırlamıyorsam. Ona bakabilirsin Genişletmek için tıkla... Bu oyunun bakış açısı farklı ismini bilmiyorum ama 3. şahıs değil o yüzden beni sarmaz.
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2022 #13 Dark Messiah, Enis Kirazoğlu videosunu çekti izleyip inceleyebilirsin, büyü kullanımı fazla gibi duruyor. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Dark Messiah, Enis Kirazoğlu videosunu çekti izleyip inceleyebilirsin, büyü kullanımı fazla gibi duruyor. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wilson Fisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Nisan 2019 Mesajlar 1.319 Çözümler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #14 llkoiik dedi: Dark messiah, Enis Kirazoğlu videosunu çekti izleyip inceleyebilirsin, büyü kullanımı fazla gibi duruyor. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu oyuna şans verilebilir ama Skyrim gibi geldi. Tam anlamıyla benziyor demiyorum ama yapısı olarak onun gibi birkaç gameplay videolarına bakayım ona göre değerlendireyim.
llkoiik dedi: Dark messiah, Enis Kirazoğlu videosunu çekti izleyip inceleyebilirsin, büyü kullanımı fazla gibi duruyor. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu oyuna şans verilebilir ama Skyrim gibi geldi. Tam anlamıyla benziyor demiyorum ama yapısı olarak onun gibi birkaç gameplay videolarına bakayım ona göre değerlendireyim.