Metin2, CS:GO gibi oyunların şirketleri hile üretenlere neden dava açmıyor?

• Konuyu başlatan surafu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.112

surafu

Hectopat
Arkadaşlar çok merak ettiğim bir konu var acaba Metin2, CS:GO, Valorant gibi oyunların yapımcı şirketleri neden hile üreten insanlara, topluluklara dava açmıyor? Yasal haklarımı yok, yoksa uğraşmak mı istemiyorlar?

Arkadaşlar çok merak ettiğim bir konu var acaba Metin2, CS:GO, Valorant gibi oyunların yapımcı şirketleri neden hile üreten insanlara, topluluklara dava açmıyor? Yasal haklarımı yok, yoksa uğraşmak mı istemiyorlar?
Tabii ki de uğraşmak istemiyorlar.

Metin2'yi bilemem ama Valve'ın hile üretimine izin verdiğini düşünüyorum. Şu an paralı hileler mevcut, bildiğiniz abonelik sistemine sahipler ve hiçbir şekilde ceza yedirmiyorlar.

Bence 1-2 yere hile ürettiği için dava açsalar diğerleri korkar ve yenisini çıkarmaya cesaret edemezler. Bu benim düşündüğümü şirketlerin kendiside düşünüyordur ama neden yapmadıklarını merak ediyorum.

Hile üreten grupların çoğu iyi bir şekilde gizlenebildiği için bulması zor. Benim hatırladığım kadarıyla genelde Çin'de hile yapan veya üreten kişiler tutuklanabiliyor çünkü Çin'de anonim kalmak çok zordur. Oyunlara girerken bile senin vatandaşlık numaran gibi TC Kimlik Numarana benzer bir numara istiyorlar ve hile yaptığın zaman seni hesabına kayıtlı olan numarandan bulup tutuklayabiliyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı