Çözüldü Metin2 Görüntü Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Radaloa

Megapat
Makaleler
11
Yer
Karabük
Daha fazla  
Meslek
Tıp Mühendisi
İyi geceler arkadaşlar. Metin2 oynarken daha giriş kısmında renkler karışıyor ve görüntü donuyor, bir süre sonra da kapanıyor. Ekran kartım güncel (GTX850M). Windows'un tüm güncellemelerini de yükledim. İşletim sistemim Windows 8.1 Pro

İyi geceler arkadaşlar. Metin2 oynarken daha giriş kısmında renkler karışıyor ve görüntü donuyor, bir süre sonra da kapanıyor. Ekran kartım güncel (GTX850M). Windows'un tüm güncellemelerini de yükledim. İşletim sistemim Windows 8.1 Pro

Metin2 oyununda bozukluk olacağını pek sanmıyorum ama öyle bir ihtimal olabilir öncelikle oyunu güncelle olmaz ise sil tekrar yükle. Bunlara rağmen hala olmadı ise ekran kartında problem olabilir diğer oyunlarda da dene ona göre anlaşılır problemin kaynağı.

Metin2'yi tekrar indirip, kurdum. Sonuç aynı. Bilgisayarıma format attıktan sonra böyle olmaya başladı. Need For Speed Rivals kasmaya başlamıştı. Bunun için format attım. NFS düzeldi, Metin2 bozuldu. @Recep Baltaş sizin fikriniz nedir acaba?

Windows 8.1 64 Bit. Bazı yerlerde okudum. Ekran kartın yanmış falan diyorlar, korktum biraz. Ama diğer oyunlarımda problem yok, oynayabiliyorum rahat bir şekilde. Metin2'yi ayrıca Nvidia harici ekran kartım ile de çalıştıramıyorum.

Sorun çözüldü. Intel HD Graphics 4600'ü kaldırıp sürücü yazılımını sildikten sonra, kendi otomatik olarak tekrar yüklendi. Oyunda şuanda bir sıkıntı yok.

Windows 8.1 64 Bit. Bazı yerlerde okudum. Ekran kartın yanmış falan diyorlar, korktum biraz. Ama diğer oyunlarımda problem yok, oynayabiliyorum rahat bir şekilde. Metin2'yi ayrıca Nvidia harici ekran kartım ile de çalıştıramıyorum.

Sorun çözüldü. Intel HD Graphics 4600'ü kaldırıp sürücü yazılımını sildikten sonra, kendi otomatik olarak tekrar yüklendi. Oyunda şuanda bir sıkıntı yok.
Sorunun çözüldüğüne sevindim :)

@Radaloa kardeşim seni bir konuda etiketledim bir yardımcı olabilir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım benimde böyle sorunum oldu, Asus k555ln adlı bir Ultrabook'um var. 8 senedir metin2 oynuyorum bu bilgisayar yüzünden bıraktım eğer olursa bende zıplarım yerimden :D

Hatanın çözümü burada!
METİN 2'ye girerken grafikler birbirine giriyor diyorsanız hatanın çözümü burada;
Aynı hatayı bende alıyordum ve uzub araştırmalarım sonucunda çözdüm.
Daha detaylı izlemek için link aşağıdadır:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı