Metin2 hesap için full item önerisi

ysfssrkyy

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm dostlar konu başlığında gördüğünüz üzere çarım için iç dış full item tılsım eldiven kuşak kemer vesaire simya ne varsa dizmek istiyorum. Lvlim şu an 70 fakat hesabımı 1 aydan az bir süre içerisinde büyük ihtimal en az 100 seviye veya 1 şampiyon lvli yaparım. Dizeceğim çarı farm için değil de PvP atmak için dizeceğim farm için PvP için karışık bir çar olsa da olur neyse dizeyimde kalsın ara sıra millete artistlik falan taslarım 🙂. Ama yine de harbici iyi bir çar dizmek istiyorum her türlü işime yarasın boss keserken Hidra için PvP için güzel bir çar olsun bütçem 500W duruma göre limitimi bir 50W falan arttırabilirim. İtem öneriniz nelerdir? Bekliyorum. Ayrıyeten alacağım itemlerin efsunları neler olsun zahmet olmazsa onları da belirtirseniz sevinirim.

Şampiyon seviyesinde bir çar için 500 won PvP'de iddialı bir rakam değil hocam. Bence o parayı farmlık itemlere ayırıp daha fazla won biriktirmeye odaklanabilirsiniz. Eğer 79 veya 86 seviyelik bir hesapla PvP yapacaksanız yeterli olabilir.

Tabii bu dediklerimi hangi sunucuda oynadığınızı bilmeden söylüyorum. Sunucu çok önemli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı