Metin2 için PvP önerisi

• Konuyu başlatan BvB09
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 6.194
Oyuncu sayısı yüksek, orta - zor aralıkta ve mümkünse 1-120 seviye önerebileceğiniz bir PvP var mıdır? Kafamda sadece uzun süredir açık olan Rohan ve şubatta açılan Harbi2 var fakat şu an durumlarını bilmiyorum. Bir aralar Aeldra oynamıştım çok hoşuma gitmişti, ona benzer bir şey arıyorum aslında.
Saka2 tavsiye ederim kendim 7-8 ay oynadım, bol etkinlikli, çekilişli bir sw ilgi çok iyi dc sunucularından her türlü soruyu dakikalar içinde cevaplarlar, hesaplara sms sistemiyle giriş yapıyorsun, çok güvenilir iyi bir sw.

harbi yok mu şöyle P2W editsiz sağlam oyunculu bir sw ?
Türk tarafında rohan2 ve harbi2 var eğer beklerseniz kasım ortası gibi dragunov2 açılacak sağlam kitlesi var üstelik TR ile birebir yapıda.

Türk tarafında rohan2 ve harbi2 var eğer beklerseniz kasım ortası gibi dragunov2 açılacak sağlam kitlesi var üstelik TR ile birebir yapıda.
1-99 2008-2010 tipi olarak ElsMt2 var 4 senedir açık.

1-99 2008-2010 tipi olarak ElsMt2 var 4 senedir açık.
Dragunov'u maykre'den gördüm fakat yayının devamını izlemedim. Ona da bir göz atayım.

Merlisin aeldrayla alakası yok.

Aeldranin sitesine girip yazilan bilgiyi okuyabilirsiniz.
Aeldra'nın sitesi mi kaldı kral, ben bulamadım da. Merlis'in tanıtımına baktığımda ise Aeldra'da hangi özellikler gördüysem hepsinin orada da olduğunu gördüm.

Aeldra'nın sitesi mi kaldı kral, ben bulamadım da. Merlis'in tanıtımına baktığımda ise Aeldra'da hangi özellikler gördüysem hepsinin orada da olduğunu gördüm.
He şimdi gördüm, adam yalanlamış projeyi devrettiğini. O zaman dediği doğrudur fakat dediğim gibi merlis'in tanıtımında aeldra ile benzerliklerini fazlasıyla gördüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı