Metin2 için 13 bin TL sistem tavsiyesi

Bütçe
13.000

majorxam

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Metin2 için hazır veya toplama bilgisayar alacağım, 6-8 client açsa yeter.
Bana yardımcı olur musunuz? Bugün sipariş vereceğim.
Bütçe 10-13 bin.

Bütçe 1K daha çıkarsa sıfır böyle bişe alabilirsin uzun ömürlü olur aşagısına 2.el var kanka ancak. Almışken düzgün bişe al bari kısaca.

Bütçe 1K daha çıkarsa sıfır böyle bişe alabilirsin uzun ömürlü olur aşagısına 2.el var kanka ancak. Almışken düzgün bişe al bari kısaca.
Teşekkürler hocam yanlız tam takım olursa daha iyi olur. Monitör klavye mouse fln fazla anlamıyorum kazık yememek için buraya geldim.

Teşekkürler hocam yanlız tam takım olursa daha iyi olur. Monitör klavye mouse fln fazla anlamıyorum kazık yememek için buraya geldim.
Herşey dahil diye belirtseydiniz keske hocam, o zaman apu sistem toplayabilirsiniz veya hazır olarak alabilirsiniz bu bütçeye, 2.el tercih etmiyorsan tabi.

Benim hatam kusura bakmayın hocam yazmayı unutmuşum. Sağlam önerebileceginiz sistemler varsa bekliyorum hocam.
SSD 512 yap monitörle 12K civarı yapıyor geri kalanada ekipman alırsın. Bu sistem yeterli m2 için ilerde eline para geçer 6600-3060 gibi kartlar takarsın.

Metin2 sistem gereksinimleri (minimum):

İşletim sistemi: Windows 7, Windows 8 ve Windows 10.
İşlemci: Pentium 3.1 GHz işlemci veya daha iyisi.
Bellek: 512 MB.
Ekran kartı: 32 MB veya 32 MB RAM'den daha yüksek.
Direct X: DirectX 9.0 desteği.
Depolama: 2 GB.

Oyunu bilmeyenler için sistem gereksinimleri bunlar. Bu oyunda çoklu Client açmak istiyorum kasma donma olmadan oynamak için.

Hocam bununla kaç adet Metin2 açar ve başka oyunları oynatır mı RAM 2*16 32 GB yapılırsa daha fazla Metin2 açar mı?

Son düzenleme:
Metin2 sistem gereksinimleri (minimum):

İşletim sistemi: Windows 7, Windows 8 ve Windows 10.
İşlemci: Pentium 3.1 GHz işlemci veya daha iyisi.
Bellek: 512 MB.
Ekran kartı: 32 MB veya 32 MB RAM'den daha yüksek.
Direct X: DirectX 9.0 desteği.
Depolama: 2 GB.

Oyunu bilmeyenler için sistem gereksinimleri bunlar. Bu oyunda çoklu Client açmak istiyorum kasma donma olmadan oynamak için.

Hocam bununla kaç adet Metin2 açar ve başka oyunları oynatır mı RAM 2*16 32 GB yapılırsa daha fazla Metin2 açar mı?
M2 işlemci odaklı oyun 4600G de ortalama 3600 e denk geliyor, bence yeterli. Diğer oyunlara gelirsek evet oynatır.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle hiçbir şey olmayacak APU sistemlere para verme kardeşim. Hiçbir işine yaramaz anca Chrome'da gezersin.
Benim hatam kusura bakmayın hocam yazmayı unutmuşum. Sağlam önerebileceginiz sistemler varsa bekliyorum hocam.
Bence yaşadığınız şehri yazın 2.el bakalım. Monitör dahil bu bütçeye çok iyi bir şey alamazsınız.

Böyle hiçbir şey olmayacak APU sistemlere para verme kardeşim. Hiçbir işine yaramaz anca Chrome'da gezersin.

Bence yaşadığınız şehri yazın 2.el bakalım. Monitör dahil bu bütçeye çok iyi bir şey alamazsınız.
2.ele zaten daha iyi sistem alması normal bişe onu bende biliyorum, sıfır olarak önerdim zaten. Ayrıca bende zamanında 4650G kullandım metin2 de oynadım valoda 1080P low ayarda cogu AAA oyunuda. Hiçbir işine yaramaz derken ezbere konusma lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı