Metin2 için PC toplama

Okuyun.
2-i7 6700 hız aşırtma (OC) desteklemeyen bir işlemcidir, neden 200 liralık sıvı soğutma kiti alasınız ki? Aldığınız sistem gerçekten yanlış seçim.

İster K olsun ister olmasın hatta i3 bile takacak olsam yine o anakartı kullanmazdım kendi görüşüm. Ayrıca henüz toplamadığınız için hayırlı olsun demek aklımdan geçmedi bir topla resimlerini at o zaman nazar boncuğu da koyarız. Ayrıca Non K O.C denen bir şey var. Ben kendime iyisini istiyorsam başkasına da aynısını istiyorum imkanları doğrultusunda.

Dostum hayırlı olsun

Ne yapsaydım. İntel,in koyduğu içinden çıkan fanımı kullansaydım

Sen overclock yapmak için gereken donanımı alıp hiç ihtiyacın olmadığı halde kasana eklemişsin. Para harcamak için bahane arıyor gibi bir halin var. İntelin koyduğu fanın nesi var ?

Stock fan yeni iken ses yapmıyor zamanla tozlandıkça sesi artıyor. Ayrıca stock fanın sesinden rahatsız olan biri tutup da sıvı soğutma almaz, sessiz bir fan alabilir. Sessizlik için sıvı soğutma almak 50 kg yük için tır satın almaya benzer.

Ana kartı düşürdün sen şu anda. B150M Bazooka yerine bunu almak iyi bir tercih değil. Sistemi eğer sipariş etmediysen bir düzenleme yapalım.

Ana kartı düşürdün sen şu anda. B150M Bazooka yerine bunu almak iyi bir tercih değil. Sistemi eğer sipariş etmediysen bir düzenleme yapalım.
Bence gayet mantıklı bir değiştirme olur, bu anakartın B150M Bazooka'ya göre daha önde olduğunu düşünüyorum. Yanlışım varsa kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…