Metin2 için PvP önerisi

tanıtımına vs. baktım şimdi de birebir Aeldra olmuş zaten gün içerisinde bi indirip bakayım buna.
Evet cidden güzel server sadece nesne market için bir tık fazla ep yatırmak gerekiyor hepsi bu. Geriye kalan her şey aeldra mantığıyla aynı eğer aeldra yapısın biliyorsanız rahat ilerlersiniz.

Evet cidden güzel server sadece nesne market için bir tık fazla ep yatırmak gerekiyor hepsi bu. Geriye kalan her şey aeldra mantığıyla aynı eğer aeldra yapısın biliyorsanız rahat ilerlersiniz.
tamam hocam deneyeceğim teşekkür ederim

bir de item satmak almak yasak mı serverda hocam?

Tamam hocam deneyeceğim teşekkür ederim

Bir de item satmak almak yasak mı serverda hocam?

Yasak ama ben 500t civarı satış yaptım ban yemedim hesabım hala duruyor öyle küfür ve ırkçılık harici geriye kalan şeylere çok karışmıyorlar.

günde ortalama kaç t kasılıyor hocam
Attığınız farmın saatine bağlı hocam ben oynadığım süre zarfında 75K hasarla betada farm atıyordum çift çar boss + metin farmıyla günde 30T kasıyordum şimdi daha fazla kasılıyordur.

Attığınız farmın saatine bağlı hocam ben oynadığım süre zarfında 75K hasarla betada farm atıyordum çift çar boss + metin farmıyla günde 30T kasıyordum şimdi daha fazla kasılıyordur.
günlük 700 TL'ye yakın para yapıyor hocam iyi para

hangi siteden ulaşabilirim hocam merlismt2 T fiyatlarına

Epin sultan ve itemci sitelerinden ulaşabilirsiniz hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…