Metin2 kırmızı demir pala öğesinde kar var mıdır?

• Konuyu başlatan Kakooo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 704

Kakooo

Centipat
Daha fazla  
Şöyle bir kırmızı demir palayı 4 wona aldım.

WhatsApp Görsel 2025-03-01 saat 20.26.35_12b2f353.jpg

Bilen olacağını sanmıyorum Technopat'ta. En son oynadığımda bütün sunucuların piyasası hemen hemen birbiriyle aynıydı. Ticaret camını açıp bakman lazım. Ne yazık ki KDP ve Dolu eskisi gibi Metin2'de para etmiyor. 40 ort altı genelde ucuz oluyor. Dediğim gibi bakmak lazım ticaret camına lakin KDP üzerinden büyük kar yapabileceğini sanmıyorum bu ortalama değerlerinde.

Bilen olacağını sanmıyorum Technopat'ta. En son oynadığımda bütün sunucuların piyasası hemen hemen birbiriyle aynıydı. Ticaret camını açıp bakman lazım. Ne yazık ki kdp ve dolu eskisi gibi Metin2'de para etmiyor. 40 ort altı genelde ucuz oluyor. Dediğim gibi bakmak lazım ticaret camına lakin kdp üzerinden büyük kar yapabileceğini sanmıyorum bu ortalama değerlerinde.

Amacım satmak değil ama 4 wona kazıklanıp kazıklanmadığımı anlamak yine de sağ olun.

Bende eskiden oynarken çok hakimdim ama yeni sunucular gelince bırakmıştım 2 gündür öylesine AFK bırakıyorum.
Ben de eskiden oynardım hep. Benim zamanımda ortalamasız, becerisiz dolunaylar bile deli paraydı. Kuşak yoktu, simya yoktu...

Şimdi tabiri caiz cılkı çıkmış bence. P2W olmuş tamamen. Adamlar resmen borsa kurmuşlar. Simyadan bosstan dönüyor ticaret. Gerisi değersiz.

Sizinkinin efsunları daha iyi sanırsam.
Daha iyileri var tabi ki de ben çok para harcamak istemedim.

Ha bir de hangi sunucudasın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı