Bilen olacağını sanmıyorum Technopat'ta. En son oynadığımda bütün sunucuların piyasası hemen hemen birbiriyle aynıydı. Ticaret camını açıp bakman lazım. Ne yazık ki kdp ve dolu eskisi gibi Metin2'de para etmiyor. 40 ort altı genelde ucuz oluyor. Dediğim gibi bakmak lazım ticaret camına lakin kdp üzerinden büyük kar yapabileceğini sanmıyorum bu ortalama değerlerinde.
Aşağı yukarı o kadar zaten fiyatlar. RUBY Lucifer'dan aldım ben. Resmini atayım istersen.Amacım satmak değil ama 4 wona kazıklanıp kazıklanmadığımı anlamak yine de sağ olun.
Aşağı yukarı o kadar zaten fiyatlar. Ruby Lucifer'dan aldım ben. Resmini atayım istersen.
Metin2'de bile fiyat algımı kaybettim şahsen. Gerçekten de TR sunucusu yani.![]()
Bende eskiden oynarken çok hakimdim ama yeni sunucular gelince bırakmıştım 2 gündür öylesine AFK bırakıyorum.
Ben de eskiden oynardım hep. Benim zamanımda ortalamasız, becerisiz dolunaylar bile deli paraydı. Kuşak yoktu, simya yoktu...Bende eskiden oynarken çok hakimdim ama yeni sunucular gelince bırakmıştım 2 gündür öylesine AFK bırakıyorum.
Daha iyileri var tabi ki de ben çok para harcamak istemedim.Sizinkinin efsunları daha iyi sanırsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.