Daha fazla
Teşekkürler cevabın için. Artık cidden pvp'lerin emeğimi çöp etmesinden sıkıldım. TR hesabım olsa en azından oyunu bırakıp dönüp geri geldiğimde hesabımı görebileceğim. Fakat TR serveri için de gerçekten iyi şeyler konuşulmuyor :/Ben de 1 hafta önce tekrar başladım, oyunun verdiği boostlar ile 1 haftada 32 lvl oldum(tavsiyem o boostları 2. köye geçtikten sonra kullanmanız) ,bugün de PC'ye format attım yükleyesim gelmedi pek, ben arkadaşlar serverındaydım. Arkadaşlar serverı dolu değil. Sanırım Anadolu serveri daha dolu.
Ek olarak oyunda artık pazar yeri için ayrı bir map açmışlar, tüm krallıklar orada pazar kuruyor. Bu sebeple de köyler boş gibi gözükebiliyor.
Haklısınız belki de. Fakat her ne kadar bıraktım desem de bir yerlerde beni buluyor lanet oyun.PvP'lerin mantığı o zaten adam açıp 1 ay boyunca açık tutup para kazanıp serveri kapatıyor numaralarınızı satıyor. Siz buna izin vermeden alacağınızı alıp terketmeniz gerekiyor yok ben ömürlük oynamak istiyorum derseniz Metin2 TR'den başka çare yok. Ancak bu oyunu oynamanızı asla tavsiye etmiyorum.
Bir private serverden zevk almanız için 1 ay bile fazlasıyla yetiyor ne kadar zor olursa olsun maximum 2 hafta sonra sıkılıp silersiniz oyunu.