Metin2 oynayarak para kazanılır mı?

Cyst JK

Centipat
Daha fazla  
Metin2 oynayarak para kazanmak istiyorum fakat hiçbir şey bilmiyorum, elimde olanlar 50Mbps internet, iyi bir bilgisayar ve bolca zaman. Başka oyunlarda olabilir para kazanabileceğim. Sadece öğrenciyim ve harçlık çıkartmak istiyorum.

Metin2 oynayarak para kazanmak istiyorum fakat hiçbir şey bilmiyorum, elimde olanlar 50Mbps internet, iyi bir bilgisayar ve bolca zaman. Başka oyunlarda olabilir para kazanabileceğim. Sadece öğrenciyim ve harçlık çıkartmak istiyorum.
Bildiğim ve duyduğum kadarıyla Knight Online ve Metin2 gibi oyunlardan ciddi para kazanma devri kapandı. Birde Riot Games oyunlarında Rank kasıp satma devri vardı, onun pazarını tam bilmiyorum.

Ekstra olarak CS2'nin kasa ve Skin düşürme mevzusu var ama seçkin satın alarak bir sermaye ile başlamanız gerekiyor ve çoğunlukla haftalık en kötü 30 cent, şanslıysanız 2 dolar, cidden şanslıysanız ciddi meblağ çıkarabilirsiniz. Şahsen geçen hafta 40 cent, bu hafta 2 dolar kazandım.
Tabi komisyonlar ile bu 2 dolar size 1 dolara yakın bir fiyat olarak cebinize gelir.

Birde Roblox, Fortnite gibi oyunlarda kendi haritanızı yaparak ve oynayan oyuncuların oyun için harcamaları ile bir meblağ gene geliyor. Tabi Roblox'ta kartellerin olması ve fahiş komisyon ile kâr marjı baya düşüyor.

Metin2 yi boşver, en iyisi KO oyna GB sat. Madem zamanın bol, oto kasılma alır PC yi açık bırakırsın tamamdır.

( Hala bu şekilde mi yapılıyor bilmiyorum ama en son bu şekilde yapın diyorlardı )

Sıfırdan olmaz elinden tutan olması lazım Sermaye'de şart, bir kafeye gidip iş aradığını söylersen muhtemelen geri çevirmeyeceklerdir.

Bildiğim ve duyduğum kadarıyla Knight Online ve Metin2 gibi oyunlardan ciddi para kazanma devri kapandı. Birde Riot Games oyunlarında Rank kasıp satma devri vardı, onun pazarını tam bilmiyorum.

Ekstra olarak CS2'nin kasa ve Skin düşürme mevzusu var ama seçkin satın alarak bir sermaye ile başlamanız gerekiyor ve çoğunlukla haftalık en kötü 30 cent, şanslıysanız 2 dolar, cidden şanslıysanız ciddi meblağ çıkarabilirsiniz. Şahsen geçen hafta 40 cent, bu hafta 2 dolar kazandım.
Tabi komisyonlar ile bu 2 dolar size 1 dolara yakın bir fiyat olarak cebinize gelir.

Birde Roblox, Fortnite gibi oyunlarda kendi haritanızı yaparak ve oynayan oyuncuların oyun için harcamaları ile bir meblağ gene geliyor. Tabi Roblox'ta kartellerin olması ve fahiş komisyon ile kâr marjı baya düşüyor.
GB satışı para kazandırmıyor mu artık ?

GB satışı para kazandırmıyor mu artık ?
Aktif olarak pazarda değilim sadece duyduğum ve gördüğümü söylüyorum. Gene para kazandırıyordur ama eskiden ciddi seviye kazananlar görmüştüm. Bir tanıdığımın abisi laptop almıştı hatta.

Ama şimdiler oyuncu kitlesinin azlığı ve çok kez hileler ile boğuşması ile talep kısmı düşmüştür herhalde ve duyduğum gibi kâr getirisi çok azalmış eskiye nazaran. Değişmiş olabilir tekrardan, sonuçta pazar bunlar.

Yıllardır Metin2 oynuyorum. Nesne market olmadan oynamak; jetsiklet vs yelkenli sandal yarışması gibi bir şey. Birine şahit oldum. 100K vururken nesneden lolipop, pet, yüzük vb. aldı ve hasar 800K oldu. Gerisini sen anla. Para kazandırmaz, harcatır. 30 beceri, 10 yarı ve güç gelmesi lazım ki Kin Kılıcı'na para versinler...

Bildiğim ve duyduğum kadarıyla Knight Online ve Metin2 gibi oyunlardan ciddi para kazanma devri kapandı. Bir de Riot Games oyunlarında rank kasıp satma devri vardı, onun pazarını tam bilmiyorum.

Ekstra olarak CS2'nin kasa ve skin düşürme mevzusu var ama seçkin satın alarak bir sermaye ile başlamanız gerekiyor ve çoğunlukla haftalık en kötü 30 cent, şanslıysanız 2 dolar, cidden şanslıysanız ciddi meblağ çıkarabilirsiniz. Şahsen geçen hafta 40 cent, bu hafta 2 dolar kazandım.
Tabii komisyonlar ile bu 2 dolar size 1 dolara yakın bir fiyat olarak cebinize gelir.

Bir de Roblox, Fortnite gibi oyunlarda kendi haritanızı yaparak ve oynayan oyuncuların oyun için harcamaları ile bir meblağ gene geliyor. Tabii Roblox'ta kartellerin olması ve fahiş komisyon ile kâr marjı bayağı düşüyor.

Riot oyunlarıyla zaman kaybetmek istemiyorum çünkü Valorant ve League of Legends'te harcagıdım yeterince saat var ve bir maç ortalama 40 dakika sürüyor.
CS2'de seçkinim var fakat her hafta 20-30 cent düşüyor ve bu bana yetmez, hatta bir kere 8 dolar düşürmüştüm.
Bana yetmez çünkü okul harçlığımı çıkartmam gerekli.
Roblox oyunlarından para kazanabilmek için öncelikle kodlama bilgisine ve bir ekibe ihtiyacım var ve maalesef bir ekibim yok ve çok getirisi olmayan bir teknik.

Sıfırdan olmaz elinden tutan olması lazım Sermaye'de şart, bir kafeye gidip iş aradığını söylersen muhtemelen geri çevirmeyeceklerdir.

Bir kafede çalışamam çünkü yaş sorunu var. İnternetten yapabileceğim ortalama sermayesi düşük bir şeye ihtiyacım var.

Riot oyunlarıyla zaman kaybetmek istemiyorum çünkü Valorant ve League of Legends'te harcagıdım yeterince saat var ve bir maç ortalama 40 dakika sürüyor.
CS2'de seçkinim var fakat her hafta 20-30 cent düşüyor ve bu bana yetmez, hatta bir kere 8 dolar düşürmüştüm.
Roblox oyunlarından para kazanabilmek için öncelikle kodlama bilgisine ve bir ekibe ihtiyacım var ve maalesef bir ekibim yok ve çok getirisi olmayan bir teknik.
Roblox gibi oyunların kodlama kısmı çocuk oyuncağı, komple hazır paketler ile dolu ama getirisi çok yok eğer binler kişi oynamıyorsa ve kartellerde varken kimse oyunlarınızı görmez bu doğru.

Yani hocam yapacak birşey yok. Oyun oynayarak para kazanma devri yok şuanlık ama yarın birgün yeni bir pazar açılır anca okadar.
Yapacak birşey yok.

İnternetten yapabileceğim ortalama sermayesi düşük bir şeye ihtiyacım var.
Tasarım, editör işleri yapabilirsiniz belki. Logo tasarımcısı, video veya animasyon editörü gibi ama bir bilgi birikimine ihtiyacınız var. Üreteceğiniz şeylerin kalitesine göre değer oluyor, basit veya yapay zeka işleri 5-10TL anca ederi vardır herhalde.

Bir kafede çalışamam çünkü yaş sorunu var. İnternetten yapabileceğim ortalama sermayesi düşük bir şeye ihtiyacım var.

Vallaha dostum ben Growtopia diye bir oyunu oynayarak lise zamanı harçlığımı çıkarıyordum dediğim gibi elinden tutan olması lazım yoksa çok vakit kaybedersin sosyal medyaya kendi görüntünün bulunmadığı içerikler üretmeye başlamanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı