Metin2 oynayarak para kazanmak mümkün mü?

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sosyalde bir arkadaştan görmüştüm 15 günde günlük 6-7 saat oyunda farm yaparak 6 bin TL kazandığını söylemişti bu doğru mudur? Eğer böyle kazandırıyorsa bende yapmayı denemek istiyorum bilen birisi varsa açıklayabilir mi?

Tabii ki mümkün lakin oyunu en ince ayrıntısına kadar bilmen gerekiyor bu adamlar genelde yeni açılan svlerde legale oynayıp satış yapıp çıkarlar 1-2 hafta sonra.

Pvplerden yürümeye çalışabilirsiniz. Orada daha hızlı bir para dönüyor. Pvp harici Mobile2 deneyebilirsiniz an itibariyle nasıl oyuncu durumu bilmiyorum ama yeni sunucusu 1 ay belki biraz daha fazla süre önce açıldı ve inanılmaz iyi ticaret dönüyordu.

AFK kalarak mı yapılıyor hocam peki.

Servera bağlı AFK odaklı serverlarda var elle kasman gereken farm serverları da. 15-20 Client birden açman gerekebiliyor iyi kazanmak istiyorsan. AFK serverlarını boşver genelde misali nin serverlarında iyi legal dönüyor. Ama HYPE'ı yüksek sunuculara bakman gerekiyor iyi takip et piyasayı.

AFK kalarak mı yapılıyor hocam peki

O tarz otomatik avı bulunan sunucularda var ama öyle hesabı gece açık bırakayım sabah kalkayım para kasmış olsun gibi bir şey değil. Oradan elde ettiğin itemleri düzgün kullanmayı bilmen gerekiyor ki işine yarasın. Yani oyunu hatta sunucunun kendine has özelliklerini iyi analiz edip ne yapman gerektiğini kestirmen gerekiyor.

Ben zamanında 600 karakter tıktık ile asgari ücretin üstünde kazanıyordum zaten giderleri düştüğümde asgari ücret kalmış oluyordu elime. Pvplerde 5-6k arası kazanmak eskisi gibi zor değil artık.

O tarz otomatik avı bulunan sunucularda var ama öyle hesabı gece açık bırakayım sabah kalkayım para kasmış olsun gibi bir şey değil. Oradan elde ettiğin itemleri düzgün kullanmayı bilmen gerekiyor ki işine yarasın. Yani oyunu hatta sunucunun kendine has özelliklerini iyi analiz edip ne yapman gerektiğini kestirmen gerekiyor.

Aynen arkadaşında dediği gibi işin piiri olman lazım bir hayli bu adamlar kaçıncı günde kaçıncı noktada olacağını bile düşünüyor hareket ediyor. Ondan sonra piyasayı okuyor, işte diyorki mesela "zen fasulyesi değerlenecek" stok yapmaya başlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı