Metin2 PvP Defender virüs uyarısı

wysea

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1 hafta öncesinde indirmiş olduğum Metin2 PvP sunucusunda Defender oyuna girdikten birkaç dakika sonra trojan diye uyarı vermişti, oysaki oyuna girmeden önce Defender ile dosyaları tarama yaptığımda hiçbir şey çıkmamıştı. Etkilenen dosyalarda ise Metin2 Client EXE olarak gözüküyordu oyunun kurulu olduğu klasörü gösteriyordu. Defender 3-4 kez karantinaya falan aldı, kaldırdı ardından hemen sildim serverı. Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yaptığımda hiçbir şey bulmadı ikisi de. Hatta toplam 4-5 kez tarama yapmışımdır ikisiyle de. Ancak yine bir şüphe oluyor, acaba arka planda veri çalan türden bir virüs müdür diye. Ayrıca indirip oyuna ilk girdiğimde klavyede takılma durumu olmuştu bu durum daha sonra başka bir oyunda da başıma geldi çıkar tak yapınca bir daha yaşamadım bu durumu başlarda virüs olayıyla alakası var mıdır diye şüphelenmiştim ama bir daha yaşamadım. Sizce format gerekir mi? Yoksa rahat bir şekilde kullanmaya devam edebilir miyim indirdiğim server için de 15 yıllık bir altyapı olduğunu söylediler zaten daha öncesinde de birçok PvP server oynamıştım hatta bu serverı yine oynamıştım ama anticheat falan eklemişler ve files biraz değişmiş ilk kez yaşadım bu durumu olayı başından anlatmaya çalıştım kafa karıştırdıysam kusura bakmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı