Metin2 PvP server önerisi

pv_ 33

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 3050ti / i5 12500h / 8gb ram
Metin2 hakkında fazla bilgim yok ama MMORPG sevdiğimden PvP serverde başlamak istiyorum. En iyi Türk PvP serveri hangisi şu anda ve nasıl girebilirim o servere?

Daha önce çok fazla oynamadıysan hiç bulaşma. Gençsin hayatını karartma.

Kısa bir süre nasıl desem normal serverde takılmıştım ek olarak küçükken Knight Online bayağı oynardım hoşuma gidiyor MMORPG.

Kısa bir süre nasıl desem normal serverde takılmıştım ek olarak küçükken Knight Online bayağı oynardım hoşuma gidiyor MMORPG.
Bu devirde Mt2 yi keyfine oynayan çok az insan kaldı zaten herkes para gözüyle bakıyor oyuna ama geçen karşıma Metin2 TR sayfasında bir sunucu çıkmıştı çok methediyorlar bir bak istersen petra2 sw olması lazım

METIN2012 bakabilirsin. Eski tarz. P2W olayı yok ama pay to skip var. Premium üyelik, hız ayakkabısı vs. satılıyor. Gerçek oyundaki mantıksızlıklardan arındırılmaya çalışılmış ve karakter dengesi yapılmaya çalışılmış.

Bu devirde MT2'yi keyfine oynayan çok az insan kaldı zaten herkes para gözüyle bakıyor oyuna ama geçen karşıma Metin2 TR sayfasında bir sunucu çıkmıştı çok methediyorlar bir bak istersen petra2 SW olması lazım.

Teşekkürler ikisine de bakacağım iyi geceler/günler.

Vslik server bak o zaman. Genel olarak mantık sunucu aç parayı vur 2 ay sonra kapat üzerine olduğu için verdiğin emekler çoğunlukla heba olur. Hepsi böyle değil elbette ama çoğu böyle.

Vslik server bak o zaman. Genel olarak mantık sunucu aç parayı vur 2 ay sonra kapat üzerine olduğu için verdiğin emekler çoğunlukla heba olur. Hepsi böyle değil elbette ama çoğu böyle.

Can sıkıntısına gireceğim ya günlük işlerimi falan halledip vakit geçirmeye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı