Metin2 PvP serverlar neden oynanıyor?

Biessa

Femtopat
Daha fazla  
Her hafta açılan yeni serverler olsun 2-3 haftada bir anda paraları toplayıp ortadan Kaybolan sunucu sahipleri olsun sizce bunlara rağmen neden oynanıyor hala?Hiç biir getirisi yoK o Kadar emeK veriyoruz 1 ay sonra Kapanıp gidiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum lonca savaşlarında gelecek paralar için oynanıyor ayrıyeten xxci.COM sitesinde satış yapmak amacıyla oynanıyor.

Zevk meselesi olduğunu düşünüyorum fakat saatlerce bir taşa tıklayıp kimseyle etkileşime girmeden düşen eşyalarla halihazırdaki ekipmanı 100 dönüşümden 5 saatte 10. Dönüşüme çıkartmak nasıl bir zevk pek anlamış da değilim.

Bence insanlar Metin2 sevdasına yenik düşüyor ama TR sunucusundaki para bas yüksel mantığındaki saf emekle çok uzun sürecek olan oynanışı da istemiyor. Para vererek hızlı gelişmek yerine sade emek verdiğinde bence çok sürüyor en azından ben çok zaman kaybettim. PvP sunucuları genelde daha basit hızlı kasılabildiğin sunucular oluyor ondan kaynaklı herhalde her yeni açılan sunucuya koşuyor oyuncu.

Zevk meselesi olduğunu düşünüyorum fakat saatlerce bir taşa tıklayıp kimseyle etkileşime girmeden düşen eşyalarla halihazırdaki ekipmanı 100 dönüşümden 5 saatte 10. dönüşüme çıkartmak nasıl bir zevk pek anlamış da değilim.

MMO mantığı bu değil mi dostum. Başka bir oyundan da varsayarsak halihazırda 97 olan levelini 98 yapabilmek için kimseyle etkileşime girmeden saatler boyu slot kesiyorsun gibi.

Zevk meselesi olduğunu düşünüyorum fakat saatlerce bir taşa tıklayıp kimseyle etkileşime girmeden düşen eşyalarla halihazırdaki ekipmanı 100 dönüşümden 5 saatte 10. dönüşüme çıkartmak nasıl bir zevk pek anlamış da değilim.

Kanka artık oto av mıdır nedir onu getiriyor hepsi otomatik kesiyor bir amaç da yok tek amaç elektrik faturası 😀

MMO mantığı bu değil mi dostum. Başka bir oyundan da varsayarsak halihazırda 97 olan levelini 98 yapabilmek için kimseyle etkileşime girmeden saatler boyu slot kesiyorsun gibi.
Metin2 pvp sunucular bugün çok ayrı bir grind seviyesinde. Evet genel olarak mmo mantığı budur ama metin2 çok bireysel bir oyun. Diğer çoğu mmo da metin kesmek yerine farklı dungeonları arkadaşlarınla dönüp upgrade alabiliyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı