Metin2 PvP sunucular güvenli mi?

Lejyoner.

Kilopat
Katılım
25 Temmuz 2014
Mesajlar
266
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba öncelikle herkese iyi akşamlar, iyi sosyaller dilerim. Uzun zaman önce Metin2 oynuyordum, hatırladığım kadarıyla eskiden PvP sunucularda bilgisayar açısından güvenlik sıkıntıları vardı, nostalji amacıyla şimdi yeniden oynamak istiyorum. Şu an PvP sunucuları güvenlik açısından bir problem oluşturur mu?
 
Hepsine güvenilmesede gene güvenilir bazı sunucular var ama çok az daha çok yabancı Metin2 oynamanı tavsiye ederim TR de kimse yok neredeyse iyi günler.
 
Bunlar güvenilir sunucular mı? Bir de bu oyunun kaderi açılan sunucuların sürekli kapanması mıdır?
Kapanmayanlarda var aslında metin2sg var ama oyuncu sayısı biraz az onda da hocam enaz 10 yıllık sunucu. Bu saydıklarım global swşer ve diğerlerine oranla daha uzun ömürlüler. Aeldra 3 yıla yakındır açık mesela oda fena değil o yönden.
 
Yani kısaca PvP sunuculara para yatırmak akil işi değil. Doğru mu anladım?
Zaten para yatırmanıza gerek yok, mesela şöyle yapabilirsin, Aeldrada sigma adında hızlı sunucular açılıyor 1 ayda çok hızlı bir şekilde gelişebileceğiniz eventler oluyor ve bu sayede yeni başlasanızda eski oyunculara yaklaşma şansı veriliyor , bir ayın sonunda eski swye aktarılıyor hesaplar ve ordan devam ediyorsunuz. Bu hızlı sunucuda minimum gereksinimleri karşılacayacak kadar ep alsanız yeterli oluyor. mesela 300 tl kadar diyebilirim. Bu şekilde yaparsanız çok hızlı gelişirsiniz ve daha fazla para yatırmanıza gerek kalmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı