Sebastian01080
Centipat
Metin2 Ruby Lucifer sunucusuna giriş yapamıyorum ürün görünmüyor yazıyor ve sunucuya girişi açamıyorum, taktiği veya yöntemi var mı ?
hocam ep var 450 ep ama giriyorum markete ruby sunucusuna erişim şeyi çıkmıyor nesne marketteNormal sunucularından herkese açık olan bir sunucuya girip ep al sonra o eple tekrardan mağazasına gir ve Ruby giriş bileti al, tekrar girmeyi dene olacaktır çünkü bu sunuculara girmek paralı, tek seferlik alınır ep her hesap başına 1 kere.
Normal bir sunucu da mesela dandanakan da filan hesabın varsa girip almayı dene oradan.
çok teşekkür ederim hocam sağolun ne zaman açılacak peki ruby girişleriSizin için oyunu indirip baktım tekrardan, istesenizde Ruby giremezsiniz o 2 Ruby de kayda/yeni girişe kapatılmış yeni açılmasını beklemeniz lazım.
doğru diyorsunuz hocam bırakılmaz metin 2Muhtemelen 1-2 aya yeni Ruby açılacaktır diye düşünüyorum belki bende başlarım normalde dandanakan harici veya marmara sunucuları harici bir yerde oynamam ama Metin2 asla bırakılmaz ancak ara verilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.