Metin2 serveri kurmak mantıklı mı?

alicnayddn

Centipat
Merhaba. Metin2 hakkında pek bilgim yok. Bunu yapmak için kendimi eğiteceğim. Şimdi duyduğuma göre rekabet çok fazlaymış. Ben de "2 3 sene yoğun uğraşsam, sonra kendi kendini döndüren bir server olsa" düşüncesindeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Metin2 hakkında pek bilgim yok. Bunu yapmak için kendimi eğiteceğim. Şimdi duyduğuma göre rekabet çok fazlaymış. Ben de "2 3 sene yoğun uğraşsam, sonra kendi kendini döndüren bir server olsa" düşüncesindeyim.

Mantıklı ama biraz eski bir mantık.

Sağlam bir sermaye istiyor bu iş. Ve sağlam bir ekip. Rekabet çok fazla bu işte. Gerçekten arkasında durabileceğin yazılım desteği ve sunucu desteği sağlam olan bir server açarsan kâr elde etmen çok olası.

O işler o kadar kolay değil zamanında bir arkadaş çok denemişti. GM yapıyordu beni

Daha önce GM olduğum bir sunucunun maliyeti 19.000 TL idi. Açıldığı hafta 4.000 TL kazandıklarını konuşuyorlardı.

MerlisMt2 gibi sunucular revaçta.

"Uga Buga kurt kesim" diyen 45'lik dayılar hala deli gibi oynuyor oyunu. Eğer sağlam bir iş çıkartabilirsen ve iyi reklam yapabilirsen kazanırsın. Benim telefonuma bile SMS geliyor şu şu Metin2 sunucusu açıldı falan diye.
Sorma ya 10 sene önce oynuyorduk hala mesaj atıyorlar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı