Metin2 TR hangi sunucudan başlanmalı?

arasove

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, oyunu (TR) 105 level sınırı geldiğinde bırakmıştım. Alesta eskilerine selam olsun. Geçenlerde YouTube'da önüme bir kanal çıktı tekrar sıfırdan Metin2'ye başlamak diye. Kanal ilgimi çekti bir süredir takip ediyorum oyunda epey şey değişmiş. Şu an oyuna başlarsam yenilikleri öğrenebilir miyim? Ayrıca nasıl bir sıralama ile ilerlemek gerekir? Eskiden dümdüz level kasardık. Şimdi farm sırası nedir ne yapılmalıdır? Oyuna para yatırarak oynamayı düşünüyorum bunu da hesaba katarsanız neler tavsiye edersiniz? Her şeyden bağımsız olarak hangi sunucu ile başlamam gerekir? Sanırım ücretli farklı içerikli sunucular gelmiş. Aktif oynayan veya takip eden birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, oyunu (TR) 105 level sınırı geldiğinde bırakmıştım. ALES'ta eskilerine selam olsun. Geçenlerde YouTube'da önüme bir kanal çıktı tekrar sıfırdan Metin2'ye başlamak diye. Kanal ilgimi çekti bir süredir takip ediyorum oyunda epey şey değişmiş. Şu an oyuna başlarsam yenilikleri öğrenebilir miyim? Ayrıca nasıl bir sıralama ile ilerlemek gerekir? Eskiden dümdüz level kasardık. Şimdi farm sırası nedir ne yapılmalıdır? Oyuna para yatırarak oynamayı düşünüyorum bunu da hesaba katarsanız neler tavsiye edersiniz? Her şeyden bağımsız olarak hangi sunucu ile başlamam gerekir? Sanırım ücretli farklı içerikli sunucular gelmiş. Aktif oynayan veya takip eden birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

Uzun uzun yazmayacağım ama bu oyuna başlama.

Uzun uzun yazmayacağım ama bu oyuna başlama.
Hocam Metin2 bırakılmaz, ara verilir. 😅 Şaka bir yana geçmişte bin bir emekle oynardık. Çok zordu oyun. Şimdi yaş da büyümüş ve imkanlar da varken oyuna zevkine para harcayıp tadında farm yapıp tadında boss kesip tadında vsler atıp salmak istiyorum. Gidip sabah akşam farm yapamam yani ne zamanım ne de öyle bi isteğim var. Hesaba neler yapmak gerekir onu bilmiyorum. O açıdan konuyu açtım. Nasıl ilerlemek gerekir part part bunu bilen birisi yazsa çok güzel olur. Gerektiği kadar oyuna yatırım yapabilirim maddi açıdan problem yok.

En yeni server hype'lı ise oradan basla, farm sampiyon levelinden sonrasında dönüyor artık yani kasılıp, item-simya dizmeye bakmalısın.
Yani hocam hangisini tavsiye edersiniz? Hype'lı ise dediğiniz için yani şuan ne kadar oyuncu olduğunu bilmediğimden doluluğu anlayamam diye düşünüyorum.

Hocam şu Ruby serverler var parayla giriyorsun oraya girin bence. Ben ezelde oynadım Full hile doluydu 1 hafta boyunca zindanda Full hileler vardı. Tabii 3. katta çok olmuyor ama etkinlik olunca normal svler çok hile doluyor. O Ruby paralı serverlerde hile var mı yok mu DC'de sorarsanız eğer yoksa oraya başlayın derim. Ekstra piyasaları çok iyi istediğini alıp satıyorsun diğer svler gibi haftalarca beklemiyorsun pazarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı