Online oyuncusu sayısı fazla, kaliteli server arıyorum bilenler varsa bilgilendirirse sevinirim. İyi akşamlar.
Star2Online ile efsane olmaya evet diyebilirsiniz.
Star2Online ile efsane olmaya evet diyebilirsiniz.
Zaten adam mizah yapmış burada server önerdiği falan yok.WS'lik Online oyuncusu azdır. Ayrıca millet ana avrat küfür ediyor. 55-120 seviyeli yerler çok kalabalık. Orrta emek serverlar.
Server linki bile yok. WS'lik olduğu gibi bir şey de yok. Yanlış bilgi vermeyin.
Ws'lik Online oyuncusu azdır. Ayrıca millet ana avrat küfür ediyor. 55-120 seviyeli yerler çok kalabalık. Orrta emek serverlar.
Server linki bile yok. Ws'lik olduğu gibi bir şey de yok. Yanlış bilgi vermeyin.
@461793 YouTube'ya gir ve "the enemy Lost" kanalına bak. Server önerisi yapıyor. Veya YouTube'da Metin2 Ws'lik PvP server yazıp bakabilirsin.
Oyun Reklam – Metin2 pvp serverler burada da var.
Burası tanınmayan bir server. YouTube'da 1-2 tane video çekilmiş.1-105 pvp server olarak Lova2 'yi oynuyorum aktif +5k oyuncusu var..Beklerim.
Tanıtım konusuda vardı : Lova2 l 1-105 Yapısıyla 27 Mayısta Açılıyorl Köle Farmı Olmadan GM Yardımsız Açılan Tek Server
Oyundaki nickim : ProYazar
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.