Metin2 yeni başlayana tavsiyeler

Skylex890

Centipat
Daha fazla  
Metin2'ye yeni başladım yeni başlayanlar için nesne marketten neler onerebilirsiniz? Hızlı level için falan ek olarak onerebileceğiniz güzel ekstralı binek var mı nesne marketten?

Efsunlarına ve özelliklerine göre alabilirsin saldırı ve hareket hızı gibi özellikler işine yarar canavar efsunu da yarar fakat MT2 TR oynamak artık biraz değişik PvP sunucuları oynasanız daha çok keyif alırsınız bence, sebebi şöyle eğer para yatırırsanız gelişirsiniz fakat yeterli miktarda yatırmazsanız o kadar gelişemiyorsunuz ve çok yorucu oluyor PvP sunucuları da aslında böyle fakat 4-5 level atlamak için TR kadar zorlanmıyorsun ve daha güzel bence. Kısacası eğer zamanınız ve oyuna yatıracak paranız varsa TR oynayın ama eğer yatırmadıysanız şu an ve o kadar zamanınız yoksa PvP sunucuları çok daha iyi olabilir uzun süredir açık olanları da var PvP sunucularının onlar daha iyi olabilir.

Metin2'ye yeni başladım yeni başlayanlar için nesne marketten neler onerebilirsiniz? Hızlı level için falan ek olarak onerebileceğiniz güzel ekstralı binek var mı nesne marketten?

Orjinal mi PvP mi?

Tavsiyem yol yakınken bırak kardesim.

Arkadaş haklı bulaşma bence de yıl oldu 2024 ve 2007'den beri hala bırakamadım. Ara veriyorsun bazen ancak bırakamıyorsun. 17 yıl dile kolay. :)

Orjinal mi PvP mi?

Arkadaş haklı bulaşma bence de yıl oldu 2024 ve 2007'den beri hala bırakamadım. Ara veriyorsun bazen ancak bırakamıyorsun. 17 yıl dile kolay. :)
Başlayınca bırakılmıyor ama arada oynayınca da gene zevk veriyor oyun, sizin kadar oynamadım hocam 8-9 yıldır oynuyorumdur oynasam bile ama oynasın bence zevkli.

Yokmu bir çözmeci sura? Bu büyü bozulmalı artık. Yeni kan geldikçe kısır döngüye giriyor oyun. Harbi ne zaman Metin2 devri bitecek merak etmiyor değilim.

Yokmu bir çözmeci sura? Bu büyü bozulmalı artık. Yeni kan geldikçe kısır döngüye giriyor oyun. Harbi ne zaman Metin2 devri bitecek merak etmiyor değilim.

1730666746646.png

En güzel zırh benim gözümde budur hocam her gördüğümde hala keyfim yerine geliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı