Metin2'ye yeni başladım yeni başlayanlar için nesne marketten neler onerebilirsiniz? Hızlı level için falan ek olarak onerebileceğiniz güzel ekstralı binek var mı nesne marketten?
Tavsiyem yol yakınken bırak kardesim.
Başlayınca bırakılmıyor ama arada oynayınca da gene zevk veriyor oyun, sizin kadar oynamadım hocam 8-9 yıldır oynuyorumdur oynasam bile ama oynasın bence zevkli.Orjinal mi PvP mi?
Arkadaş haklı bulaşma bence de yıl oldu 2024 ve 2007'den beri hala bırakamadım. Ara veriyorsun bazen ancak bırakamıyorsun. 17 yıl dile kolay.![]()
atma hocam o zehirli oku bi gencimizi daha kaybetmeyelimBaşlayınca bırakılmıyor ama arada oynayınca da gene zevk veriyor oyun, sizin kadar oynamadım hocam 8-9 yıldır oynuyorumdur oynasam bile ama oynasın bence zevkli.
Hocam gerçekten bu oyunun yeri ayrı ya bende gene olsa gene oynardım fakat gerçekten bırakılmıyor yani bazen kötü bir hal almaya başlayabiliyor bu durumda.atma hocam o zehirli oku bi gencimizi daha kaybetmeyelim![]()
Yokmu bir çözmeci sura? Bu büyü bozulmalı artık. Yeni kan geldikçe kısır döngüye giriyor oyun. Harbi ne zaman Metin2 devri bitecek merak etmiyor değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.