Metin2'de en hızlı şekilde nasıl hesap kasılır?

Geçmişte oynamadım demedim, oyunun övülecek, savunulucak hiçbir yanı yok, eski eskiden güzeldi Metin2 rezalet bir oyundur hem oynanış ve hem de admin olarak.
Senin sinirin oyunun kendisine, hile olup olmamasıyla hiçbir alakan yok. Adamlara sinirlenmişsin elinden geldiğince zarar vermek istiyorsun. Ben de geçmişte türkiyede yaşıyordum o zaman türkiye çok güzel, ekonomi çok güzel desem aynı duruma düşmüş olmaz mıyız?

Senin sinirin oyunun kendisine, hile olup olmamasıyla hiçbir alakan yok. Adamlara sinirlenmişsin elinden geldiğince zarar vermek istiyorsun. Ben de geçmişte Türkiye'de yaşıyordum o zaman Türkiye çok güzel, ekonomi çok güzel desem aynı duruma düşmüş olmaz mıyız?

:D? Kanka hasta mısın? Neden bir oyuna sinirleniyim, ben sadece doğruları söylüyorum, oyunu çözemedim eyvallah da bu sinir olmamı gerektirmiyor, oyunda admin falan mısın çünkü adminler bile bu kadar savunmuyor bittiklerini biliyorlar.

:D? Kanka hasta mısın? Neden bir oyuna sinirleniyim, ben sadece doğruları söylüyorum, oyunu çözemedim eyvallah da bu sinir olmamı gerektirmiyor, oyunda admin falan mısın çünkü adminler bile bu kadar savunmuyor bittiklerini biliyorlar.

Ben oyunu savunmuyorum, oyun ile ilgili tek bir şey söylemedim. Hangi oyun olursa olsun hileye karşıyım. Bunu meşrulaştıramazsınız, onlar yapıyorsa ben de yapmalıyım gibi bir tutum sergileyemezsiniz.

Oyun hile kaynıyor.

Benim gibi elinin altında ekran kaydı olursa, anında banlatabiliyorsun hilecileri Marmara'da 88 levelim şu ana kadar 2 kere hileci gördüm, ikisini de 1 dakikadan kısa bir sürede banlattım. Oyuncular hileye karşı olmadığı için hilenin önüne geçilmiyor. Adamların çıkıp hile var mıdır diye gezmesini bekliyorsanız, çok beklersiniz.

Benim gibi elinin altında ekran kaydı olursa, anında banlatabiliyorsun hilecileri Marmara'da 88 levelim şu ana kadar 2 kere hileci gördüm, ikisini de 1 dakikadan kısa bir sürede banlattım. Oyuncular hileye karşı olmadığı için hilenin önüne geçilmiyor. Adamların çıkıp hile var mıdır diye gezmesini bekliyorsanız, çok beklersiniz.

Devasa bir oyun değil, 4 5 kişi görevlendirip onlar oyun içinde dolaşıp gayet de hilecileri banlayabilirler.

Kız hesabı acmalı ve erkeklerden en degerlı seylerı ıstemelısın kesın cozum denendı
Yanı ıste ısmını kız ısmı koy kız gıbı davran sonra donersın normale dhgıuahgısdhgjdfshgdfs

Technopat Haberler

Geri
Yukarı