Orta sertlikte kahve önerisi

Tchibo'da Privat'ın Latin Grande'sini not alabilirsin.
Not aldım bunu da.
Teşekkür ederim hocam 🙂

Kafein toleransınız pek iyi değilse Taft önermem tadı ne kadar başarılı olsa da. Tchibo Gold en orta segment ve kamuoyunun geneline en uygun kahve bence benim gözümde. Birçok kahve denedim ama her gün içebileceğim kadar hoşuma giden bu oluyor hep. Fazla aromatik olmadığından mütevellit de olabilir tabi.

Hangi makineyi aldığınızı paylaşır mısınız? Merak ettim. @KojiroHyuga04
Hocam valla kafein oranı vs sorun değil ama bardakta 350 mg deyince bir şaşırdım😃
Yarım kilosu 550 lira ama değerlendireceğim bunu da.

Bosch CompactClass Extra aldım hocam. Tek kişi için fazlasıyla yeterli gibi göründü gözüme.

Hocam valla kafein oranı vs sorun değil ama bardakta 350 mg deyince bir şaşırdım😃
Pre-Workout kahvesi olarak bile kullanılıyor hocam. Alışkın olmayan bünyelere tek fincanla kafein yan etkilerini gösterebiliyor zaten.

Bosch CompactClass Extra aldım hocam. Tek kişi için fazlasıyla yeterli gibi göründü gözüme.
Değil tek, 3-4 kişi için bile fazlasıyla yeterli ve kaliteli hocam. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Pre-Workout kahvesi olarak bile kullanılıyor hocam. Alışkın olmayan bünyelere tek fincanla kafein yan etkilerini gösterebiliyor zaten.

Değil tek, 3-4 kişi için bile fazlasıyla yeterli ve kaliteli hocam. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

Doğrudur, yorum yapamıyorum :)
Teşekkür ederim hocam yeniden.

Not aldım bunu da.
Teşekkür ederim hocam 🙂

Hocam vallahi kafein oranı vs sorun değil ama bardakta 350 mg deyince bir şaşırdım😃
Yarım kilosu 550 lira ama değerlendireceğim bunu da.

Bosch compactclass extra aldım hocam. Tek kişi için fazlasıyla yeterli gibi göründü gözüme.

Makine çiçek🌸
Kurukahveci Mehmet efendi ve kahve dünyasından özellikle uzak durun.

@Kadir Güvener hocam Kahve Dünyası'nın kahvesi şahsen bana su gibi geliyor, hiç beğenemedim.
Jacobs, Tchibo, Moliendo markalarını değerlendireceğim.

Julius Meinl hakkında ne düşünüyorsunuz? Biraz fazla pahalı gibi ama kötü yorum okumadım fazla. @Mustafa.Kaan

Julius Meinl hakkında ne düşünüyorsunuz? Biraz fazla pahalı gibi ama kötü yorum okumadım fazla. @Mustafa.Kaan
Evde deneyimlemedim maalesef. Dışarıda bir kahvecide içtiğimi ve ''Eh, fena değilmiş.'' dediğimi hatırlıyorum sadece. Ama iyi ve köklü bir markadır. İyi olmalı diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı