Metin2'den bıktım

Zamanı geçmiş bile...
Ben zamanı geçmiş bir oyuna sevdalıyım.

Küçükken kuzenlerimi izlerdim, şimdi de oynuyorum.

Ama böyle P2W zamanda neden oynuyorsam...
Oyunun modası geçti bence. Bir ara reklamlarda çıktı vallaha.😂
Büyük bir güncelleme geldi, ondan. Her güncelleme ile eski oyuncular oyunu bırakmaya devam ediyor.
Sen bu kadar derdin tasanın altından nasıl kalkıyorsun kardeşim Allah sabır versin. Allah düşmanıma yaşatmasın.
Yahu söylesene, evdeyiz tüm gün, iş okul yok. Ne yapabilirim, izdivaç programı mı izleyeyim? Evde taklalar mı atayım?

Oyundaki mevzu, bırakan kişileri geri döndürmek üzerine olduğu için bir süre PVP takılın 3 ay sonra geri gelin bir anda droplarınız artacak zenginleşeceksiniz ve 2 hafta sonunda bu etki bitecek. Çok oynuyorsanız zaten eldesiniz diye sayılıyorsunuz oyunda.

Metin2'nin ilacı şu: bir tane emek pvp servere başlanır yaklaşık 1-1,5 hafta içinde 105 level olunup bırakılır. Canım aşırı çektiğinde bunu yapıyorum. 16 yıllık oyuna bir gram yenilik getirmeyen firmaya para kazandırmayın.

Ayrıca ben bu oyunun farklı ülkelerdeki sürümünü de oynadım 5-6 yıl önce serverler bomboştu. Sadece biz Türk'ler oynuyoruz bu oyunu. :D

Metin2'nin ilacı şu: bir tane emek pvp servere başlanır yaklaşık 1-1,5 hafta içinde 105 level olunup bırakılır. Canım aşırı çektiğinde bunu yapıyorum. 16 yıllık oyuna bir gram yenilik getirmeyen firmaya para kazandırmayın.

Ayrıca ben bu oyunun farklı ülkelerdeki sürümünü de oynadım 5-6 yıl önce serverler bomboştu. Sadece biz Türk'ler oynuyoruz bu oyunu. :D
Alman'lar da az bir şey oynuyormuş hocam, doğru mudur?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı