Metro 2033 D3D ve Çalışmayı Durdurdu Hatası

Katılım
28 Mart 2014
Mesajlar
2.003
Makaleler
69
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Profil Kapağı
1523789582
Merhaba arkadaşlar. Oyunu steam'dan indirdim kurdum. Her şey yaptım sonra oyuna girerken bu hata çıkıyor ve oyun açılıyor. Eski siyah beyaz televizyonlarda ki gibi görüntü alttan yukarıya doğru kayıyor. Ve sonra çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Neden böyle bir şey oluyor? Ekran kartı güncel. @Recep Baltaş @MF @SypeR
  • İntel Core i3 3110M
  • AMD Radeon 8570M 2GB
  • 4GB DDR3 Ram
faga.png


gafa.png
 
Son düzenleme:
Oyunun install klasörüne girip oradaki tüm kurulumları yapar mısın öncelikle. Sonrasında Safe Mode ya da uyumluluk modunu dene. Hiçbiri olmadı değiştirilebilir grafiklerden oyunu Atanmamış şeklinde değiştir. Ya da güç tasarrufu moduna al. En azından sorunun AMD karttan olduğunu bilelim.

Bir de senden ricam, bir sorunu açıklarken "her şeyi yaptım ama olmadı" demek yerine ne yaptığını sırayla anlatman.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı