tndf Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 Az önce indirdim ve bu hatayı aldım. Oyun dosyalarını doğruladım ve 1 dosyayı yeniden indirdi. Tekrar açtığımda yine aynı hata ile karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor?
Az önce indirdim ve bu hatayı aldım. Oyun dosyalarını doğruladım ve 1 dosyayı yeniden indirdi. Tekrar açtığımda yine aynı hata ile karşılaştım. Ne yapmam gerekiyor?
Çözüm Andar Han 21 Nisan 2021 PhsyX'i kurabilirsiniz. NVIDIA PhysX System Software NVIDIA PhysX System Software www.nvidia.com
dark42342 Hectopat Katılım 24 Ekim 2020 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #2 Yanlış bilgi -Site kaldırıldı- buradan indir. Artı -1 Eksi
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.584 Makaleler 3 Çözümler 66 21 Nisan 2021 #3 PhsyX'i kurabilirsiniz. NVIDIA PhysX System Software NVIDIA PhysX System Software www.nvidia.com Artı 0 Eksi Çözüm
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 21 Nisan 2021 #4 NVIDIA PhysX System Software NVIDIA PhysX-Systemsoftware www.nvidia.com PhysX'i NVIDIA'nin sayfasindan indirip kurmayi dener misiniz? Olmazsa Steam'i yönetici olarak baslatip deneyin. Artı 0 Eksi
NVIDIA PhysX System Software NVIDIA PhysX-Systemsoftware www.nvidia.com PhysX'i NVIDIA'nin sayfasindan indirip kurmayi dener misiniz? Olmazsa Steam'i yönetici olarak baslatip deneyin.
KS KS tndf Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #5 reptile dedi: NVIDIA PhysX System Software NVIDIA PhysX-Systemsoftware www.nvidia.com PhysX'i NVIDIA'nin sayfasindan indirip kurmayi dener misiniz? Olmazsa Steam'i yönetici olarak baslatip deneyin. Genişletmek için tıkla... Andar Han dedi: PhsyX'i kurun. NVIDIA PhysX System Software NVIDIA PhysX System Software www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, bu programın amacı nedir peki? Artı 0 Eksi
reptile dedi: NVIDIA PhysX System Software NVIDIA PhysX-Systemsoftware www.nvidia.com PhysX'i NVIDIA'nin sayfasindan indirip kurmayi dener misiniz? Olmazsa Steam'i yönetici olarak baslatip deneyin. Genişletmek için tıkla... Andar Han dedi: PhsyX'i kurun. NVIDIA PhysX System Software NVIDIA PhysX System Software www.nvidia.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, bu programın amacı nedir peki?
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.584 Makaleler 3 Çözümler 66 21 Nisan 2021 #6 tndf dedi: Teşekkür ederim, bu programın amacı nedir peki? Genişletmek için tıkla... Ek bir grafik motoru. Bazı oyunlar ya da grafik temelli programlar isteyebiliyor. Artı 0 Eksi
tndf dedi: Teşekkür ederim, bu programın amacı nedir peki? Genişletmek için tıkla... Ek bir grafik motoru. Bazı oyunlar ya da grafik temelli programlar isteyebiliyor.
KS KS tndf Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 247 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #7 Andar Han dedi: Ek bir grafik motoru. Bazı oyunlar ya da grafik temelli programlar isteyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim. Nvidia'nın kendi sitesinden indirmeme rağmen bu hatayı alıyorum. Son düzenleme: 21 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Andar Han dedi: Ek bir grafik motoru. Bazı oyunlar ya da grafik temelli programlar isteyebiliyor. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim. Nvidia'nın kendi sitesinden indirmeme rağmen bu hatayı alıyorum.