Çözüldü Metro 2033 Redux 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 7

Tommy Vercetti

Hectopat
Daha fazla  
Format atmadan önce oyunu 2 kez bitirdim ama format attıktan sonra Steam'den açılmamaya başladı. Dosya konumundan oyunu açtığımda ise 0xc00007b hatasını aldım.
Process Monitör raporu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
C:\Windows\System32\api-ms-win-core-fibers-l1-1-1.DLL
C:\Windows\System32\api-ms-win-core-localization-l1-2-1.DLL
C:\Windows\System32\api-ms-win-core-sysinfo-l1-2-1.DLL

Bu üç dosya için Windows 10'a geçmekten başka çare göremiyorum. Bir umut bu güncelleştirmeyi yapmayı deneyebilirsiniz:

Yok, ben geçemem derseniz -işe yarayacağını zannetmiyorum ama- şu dosyayı silin:
C:\Windows\System32\D3DCompiler_43.dll

Ardından DirectX İndirme Aracı'nı yeniden çalıştırmayı deneyin.
Yeni bir rapor alıp paylaşın o halde.

Artı -1 Eksi
Yeni rapor bekliyoruz hocam. F5 yapa yapa tuş aşındı artık. .

Dosya TC'den paylaştığım için 2 saat ceza yedim. 0xc00007b hatasını çözdüm ama oyun bu hatayı veriyor previous launch was unsuccessful would you like to start in safe modeevet veya hayıra bastığımda 1 saniye siyah ekran girip kapanıyor.

Yeni bir rapor alıp paylaşın o halde.
Dosya tc den paylaştığım için 2 saat ceza yedim. 0xc00007b hatasını çözdüm ama oyun bu hatayı veriyor previous launch was unsuccessful would you like to start in safe modeevet veya hayıra bastığımda 1 saniye siyah ekran girip kapanıyor.

0xc000007b hatasını nasıl çözdünüz? İnternetten DLL indirip oraya buraya atmadınız umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…