Metro 2033 Redux gaz maskesi sorunu nasıl giderilir?

Zubbezerretta

Centipat
Geçtiğimiz günlerde Metro 2033'e başladım. D6 bölümünde geldim ama gaz maskemin süresi 00:11. Ne yapacağımı bilmiyorum trainer yükledim ama çalışmıyor. Başka trainerları denedim ama numpad yok. Geriye döneyim gaz maskesi alayım dedim ama D6 bölümünden önce gaz maskesi alabileceğim yer çok ama çok geride. Neredeyse 3-4 saatlik yeri tekrar oynayamam. Lütfen yardım edin bildiğiniz başka bir yöntem var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçtiğimiz günlerde Metro 2033'e başladım. D6 bölümünde geldim ama gaz maskemin süresi 00:11. ne yapacağımı bilmiyorum trainer yükledim ama çalışmıyor. Başka trainerları denedim ama numpad yok. Geriye döneyim gaz maskesi alayım dedim ama D6 bölümünden önce gaz maskesi alabileceğim yer çok ama çok geride. Neredeyse 3-4 saatlik yeri tekrar oynayamam. Lütfen yardım edin bildiğiniz başka bir yöntem var mı?

Hocam hemen kullanmayın bayağı böyle ölmeden 2-3 saniye önce takın tekrar çıkarın maskeyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı