Metro 2033 Redux geçilmeyen zor bölümler nasıl geçilir?

Orada ki kareli kısımda ters bir şekilde gitmen gerek, tam hatırlamıyorum ama ileri gidip sonra geri gitmen lazım.
Videodan bakayım ben gene bir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5.13.25'e bak.

Librarian'lar dışında zor bölüm yoktu diye hatırlıyorum. Onları da geçmenin kolay bir yolu var arkadaşlar. Konuşmalara dikkat ederseniz bölüme gitmeden önceki. Sakın arkanı dönme gibi bir cümle geçiyor, eğer arkanızı dönerseniz gelip yapıştırıyorlar bir tane. Sakın ateş etmeyin sadece onlara bakarak yürümeye devam edin, vurabilirler bazen size ama bir süre sonra sıkılıp gidiyorlar.

Librarian'lar dışında zor bölüm yoktu diye hatırlıyorum. Onları da geçmenin kolay bir işi var arkadaşlar. Konuşmalara dikkat ederseniz bölüme gitmeden önceki. Sakın arkanı dönme gibi bir cümle geçiyor, eğer arkanızı dönerseniz gelip yapıştırıyorlar bir tane. Sakın ateş etmeyin sadece onlara bakarak yürümeye devam edin, vurabilirler bazen size ama bir süre sonra sıkılıp gidiyorlar.

Kütüphaneli bölüm dediğiniz sanrım. Geçtim orayı eğer oysa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı