cmsngrtkn Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 5 Şubat 2021 #1 Merhabalar, Epic Games üzerinden bedava bir şekilde metro 2033 aldım ama intro bölümünden sonra oyun kapanıyor. Ne denersem deneyeyim hiçbir çözüm bulamadım çöüzümünü bilen yardım ederse çok müteşekkir olurum. Saygılarla.
Merhabalar, Epic Games üzerinden bedava bir şekilde metro 2033 aldım ama intro bölümünden sonra oyun kapanıyor. Ne denersem deneyeyim hiçbir çözüm bulamadım çöüzümünü bilen yardım ederse çok müteşekkir olurum. Saygılarla.
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 5 Şubat 2021 #2 Sisteminiz nedir ? Artı 0 Eksi
KS KS cmsngrtkn Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 5 Şubat 2021 #3 LinkAdam dedi: Sisteminiz nedir ? Genişletmek için tıkla... 2GB VRAM 4GB RAM E6700 İŞLEMCİ Artı 0 Eksi
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 5 Şubat 2021 #4 Muhtemelen sisteminizden kaynaklı. Artı 0 Eksi
KS KS cmsngrtkn Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 5 Şubat 2021 #5 LinkAdam dedi: Muhtemelen sisteminizden kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Kuzenimin bilgisayar sistemi benimkinden kat kat kötü olmasına rağmen kasmadan ve sıkıntı çıkmadan oynuyordu. Başka çözüm yolu yok mudur acaba? Artı 0 Eksi
LinkAdam dedi: Muhtemelen sisteminizden kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Kuzenimin bilgisayar sistemi benimkinden kat kat kötü olmasına rağmen kasmadan ve sıkıntı çıkmadan oynuyordu. Başka çözüm yolu yok mudur acaba?
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 5 Şubat 2021 #6 cmsngrtkn dedi: Kuzenimin bilgisayar sistemi benimkinden kat kat kötü olmasına rağmen kasmadan ve sıkıntı çıkmadan oynuyordu. Başka çözüm yolu yok mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece bu aklıma geliyor Kendi sistemimin fps videoları youtubedan izlediğimde bazen benim bilgisayarımdan kat kat yüksek fps veriyor videoda. Artı 0 Eksi
cmsngrtkn dedi: Kuzenimin bilgisayar sistemi benimkinden kat kat kötü olmasına rağmen kasmadan ve sıkıntı çıkmadan oynuyordu. Başka çözüm yolu yok mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam sadece bu aklıma geliyor Kendi sistemimin fps videoları youtubedan izlediğimde bazen benim bilgisayarımdan kat kat yüksek fps veriyor videoda.
KS KS cmsngrtkn Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 5 Şubat 2021 #7 LinkAdam dedi: Hocam sadece bu aklıma geliyor kendi sistemimin FPS videoları YouTube'dan izlediğimde bazen benim bilgisayarımdan kat kat yüksek FPS veriyor videoda. Genişletmek için tıkla... Anladım, yardım için teşekkür ederim Artı 0 Eksi
LinkAdam dedi: Hocam sadece bu aklıma geliyor kendi sistemimin FPS videoları YouTube'dan izlediğimde bazen benim bilgisayarımdan kat kat yüksek FPS veriyor videoda. Genişletmek için tıkla... Anladım, yardım için teşekkür ederim