Çözüldü Metro 2033 Redux oynarken GPU çok ısınıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

metaphroz

Hectopat
Yer
Ankara
Epic Games'in bedava verdiği metro 2033 Redux'u indirdim. Dün akşam oyunu açtım, 20 dakika civarı oynadım işlemcim ve ekran kartım çok ısındı. Sıcaklık değerleri:

image.jpeg

Sistem:
-GTX860M.
-i7-4710HQ.
-16 GB RAM.
-1TB SSHD.
Laptop modeli: Lenevo Y50.
Oyunu yüksek ayarlarda oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
V-SYNC ayarını da açmanızı öneririm. Oyunu 60 FPS'e sabitleyerek daha az işlemci ve GPU kullanımını sağlıyor. Büyük ihtimal ekranınız 60Hz olduğundan dolayı görünümde hiçbir kayıp yaşayacağınızı düşünmüyorum. Hem de ekrandaki yırtılmalar da düzelecektir.
Epic Games'in bedava verdiği metro 2033 Redux'u indirdim. Dün akşam oyunu açtım, 20 dakika civarı oynadım işlemcim ve ekran kartım çok ısındı. Sıcaklık değerleri:

Eki Görüntüle 801181

Sistem:
-GTX860M.
-i7-4710HQ.
-16 GB RAM.
-1TB SSHD.
Laptop modeli: Lenevo Y50.
Oyunu yüksek ayarlarda oynuyorum.
Hocam laptopta "Güç Planı" sekmesinden "Maksimum Performans" seçeniğini "Dengeli" yaparsanız bir nebze de olsun ısınma azalacaktır.

V-SYNC ayarını da açmanızı öneririm. Oyunu 60 FPS'e sabitleyerek daha az işlemci ve GPU kullanımını sağlıyor. Büyük ihtimal ekranınız 60Hz olduğundan dolayı görünümde hiçbir kayıp yaşayacağınızı düşünmüyorum. Hem de ekrandaki yırtılmalar da düzelecektir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı