Metro 2033 Redux oynarken GPU çok ısınıyor

wherwismymnd

Centipat
Ekran kartı
RTX 4050
Selamlar, Metro 2033 Redux oynarken GPU 85'ten aşağıya hiç düşmüyor, CPU da 10-50 arasında gidip geliyor. V-Sync'i açtım, FPS'i sınırladım. Sizce neden oluyor?

Desktop Screenshot 2025.02.09 - 12.11.27.76.png

Selamlar, Metro 2033 Redux oynarken GPU 85'ten aşağıya hiç düşmüyor, CPU da 10-50 arasında gidip geliyor. V-Sync'i açtım, FPS'i sınırladım. Sizce neden oluyor?

Eki Görüntüle 2419564

Oyun her ne kadar eski olsa da Redux'ta ayarların yüksekteyse %85 kullanım ve CPU değeri normal gibime geldi.

Ekran kartını ne zaman aldınız ve en son temizliği ve termal macun, değişikliği, nezmaan yapıldı.

Ekran kartını ne zaman aldınız ve en son temizliği ve termal macun, değişikliği, nezmaan yapıldı.
Daha alalı 2 ay oldu termal macun ve fan temizliğini yapmaya gerek yok. Ondan kaynaklı değil sadece Metro'da bu değerler böyle.

Oyun her ne kadar eski olsa da Redux'ta ayarların yüksekteyse %85 kullanım ve CPU değeri normal gibime geldi.
FPS'i 90 a sınırlayıp grafikleri en yüksek daha ne kadadr yüksek var bilmiyorum öyle yapıp oynarım artık. Birşey değişeceğini pek zannetmiyorum ama.

Hocam FPS'i sınırlamazsam 200'e kadar çıkıyor yüksek ayarlarda.

Bana göre bir sıkıntı yok hocam. Oyun ekran kartı ağırlıklı, CPU nuz ekran kartını besliyor, üstüne yüksek ayarlardayken o GPU kullanımları bana normal geldi. Yine de içiniz rahat etsin diye bir bakının.

85 derece oluyor sandım kusura bakmayın 50 derece 85 kullanım gayet güzel grafikleei arttırdığın, için yük işlemciden ekran kartına biniyor grafikleri düşürüp denerseniz ekran kartı kullanımı düşecektir FPS sınırı olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı