Metro 2033 Redux Oyundan Atma Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Oyunu birkaç gün önce Epic Games'ten ücretsiz bir şekilde bir şekilde edindim. Oyunu bilgisayarıma indirdiğim zaman masaüstüne oluşturduğu kısayol beyaz boş bir dosya haline dönüşüyor ve tıklayınca bu uygulama nasıl açılsın diye Windows 10 klasik ara yüzü geliyor. Bu benim için sorun değil, oyunu Epic Games'in uygulamasından veya oyunun kurulu olduğu yerdeki exe'sinden başlatmaya çalışınca açılıyor fakat oyun tanıtımı bittikten sonra ana menünün gelmesi gereken yerde oyun kapanıyor. 2 gündür bir çözümünü bulamadım. Sistemim de kaldıramayacak kadar kötü bir sistem değil. Doğrulama yaptım, sildim tekrar yükledim oyunu ama nafile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkçe yama kurmuştum o zaman hiç açılmadı sildim yamayı işte belli bir yere kadar açılıyor kapanıyor oyun durduk yere hata falan da vermiyor, uyumluluk ve yönetici olarak çalıştırmak da bir işe yaramadı maalesef çıldırıcam

merhabalar ben de daha dün kurdum arkadaşın dediği gibi kısayol da kağıt olarak gözüküyor uygulama ve kendi dosyasından açtığım zamansa api-ms-win-crt-filesystem- 1-1-0.dll eksik olduğundan başlayamıyor yazıyor

Bende oyunu Epic Store dan aldım ve aynı şekilde sebebsiz yere oyundan atıyor ayrıca yama olsun olmasın farketmiyor hata vermeden oyundan atıyor. Oyunun steam versiyonunu da aldım sırf meraktan aynı şekilde oyundan atıyor sebebi nedir çok merak ediyorum yardımcı olabilecek olan var mı.

Bende oyunu Epic Store dan aldım ve aynı şekilde sebebsiz yere oyundan atıyor ayrıca yama olsun olmasın farketmiyor hata vermeden oyundan atıyor. Oyunun steam versiyonunu da aldım sırf meraktan aynı şekilde oyundan atıyor sebebi nedir çok merak ediyorum yardımcı olabilecek olan var mı.
bende epic storeden aldım intro bitince atıyo

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı