Arkadaşlar oyuna yeni başladım. İlk görevlerdeyim bana cephaneliğe git ve silah al diyor gidiyorum adam silahı tanıtıyor ve masaya koyuyor fakat silahı alamıyorum. Üstünde hiçbir işaret çıkmıyor klavyedeki bütün tuşlara bastım fakat alamıyorum silahı videolardan izledim adamlar silahın üstüne baktığında e ye bas al yazıyor fakat bende öyle bir şey yok. Nasıl alacağım?
Silaha yaklaşmayı falan dene. E ya da F tuşu ile alınıyor olması lazım. Yanlış hatırlamıyorsam 3 silah hakkın vardı. Üçünü de seçtiğinden emin ol, belki onunla alakalıdır.
Her ihtimale karşı tuş atamalarını varsayılana getir.
Arkadaşlar oyuna yeni başladım. İlk görevlerdeyim bana cephaneliğe git ve silah al diyor gidiyorum adam silahı tanıtıyor ve masaya koyuyor fakat silahı alamıyorum. Üstünde hiçbir işaret çıkmıyor klavyedeki bütün tuşlara bastım fakat alamıyorum silahı videolardan izledim adamlar silahın üstüne baktığında e ye bas al yazıyor fakat bende öyle bir şey yok. Nasıl alacağım?
Bunları denedim zaten bunlar çözüm olsa buraya yazmam tuşa bir şey falan atamadım silah yerlerim de boş oyunun başındayım daha başka önereceğiniz bişye yok mu?