Ali Akln Femtopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2020 #1 Oyunu Epic Games'den satın aldım. Yükledim ve oyunu açarken "previous launch was unsuccessful. Would you like to start in safe mode? Diye bir soru soruyor. Evet veya hayırı seçsem de aynı hata ile tekrardan kapanıyor.
Oyunu Epic Games'den satın aldım. Yükledim ve oyunu açarken "previous launch was unsuccessful. Would you like to start in safe mode? Diye bir soru soruyor. Evet veya hayırı seçsem de aynı hata ile tekrardan kapanıyor.
Megaton Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 28 Aralık 2020 #11 körbiginar dedi: Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Usta bu sistem nasil açsın? Artı 0 Eksi
körbiginar Megapat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.726 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Aralık 2020 #12 Megaton dedi: Usta bu sistem nasil açsın? Genişletmek için tıkla... Gerçekten biraz zor gibi duruyor. Ama adımları denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
Megaton dedi: Usta bu sistem nasil açsın? Genişletmek için tıkla... Gerçekten biraz zor gibi duruyor. Ama adımları denemekten zarar gelmez.